Vivre.ro, surse infinite de inspirație pentru design interior și lifestyle

Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrală și de Est, își extinde platforma cu o nouă secțiune – blog, disponibilă deja pe site-ul din România.

vivreCu un portofoliu de 1.000 de furnizori și peste 70.000 de produse unice aduse din întreaga lume, Vivre oferă iubitorilor de design interior doza zilnică de inspirație și consultanță virtuală în amenajare, prin campanii, sugestii de design și recomandări de producători.

De acum, vizitatorii site-ului pot accesa o secțiune dedicată, care îmbină principiile designului interior cu propuneri de amenajare care integrează produsele de pe site și proiecte de redecorare a propriei locuințe.

Blogul va fi actualizat săptămânal

Blogul va fi actualizat săptămânal cu articole încadrate într-una dintre cele șapte categorii: Living, Dormitor, Camera Copilului, Bucătărie, Baie, Grădină și Balcon, Stiluri și Culori.

„Pentru că ne plac lucrurile frumoase, am creat un univers online dedicat produselor home&deco, prin care să împărtășim dragostea noastră pentru calitate și bun gust. Suntem un consilier de design interior – avem noi colecții de inspirație și de brand în fiecare zi, oferim noi idei și surprize vizitatorilor noștri, care accesează frecvent Vivre.ro, pentru a vedea ce a fost adăugat portofoliului nostru.

Întrucât majoritatea clienților noștri se ocupă singuri de amenajarea locuinței în funcție de preferințele personale, prin intermediul blogului, Vivre.ro va fi consultantul online de design și lifestyle care le împărtășește constant tips & tricks și sfaturi practice pentru casă”, a declarat Iulian Veghes, VP of Marketing Vivre.

Primele articole sunt deja disponibile pe www.vivre.ro/blog și, în curând, și pe site-urile din celelalte opt țări: Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

 Vivre

Vivre este un start-up românesc de e-commerce și tehnologie lansat în aprilie 2012, care agregă într-o singură destinație produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea. În prezent, Vivre este principalul retailer online din industria home&deco din România, operând vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia, adăugată în portofoliu în 2018.

Vivre are o ofertă permanentă de peste 70.000 de produse și un istoric de peste 3.000.000 de comenzi livrate cu succes.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *