Vivre oferă de Black Friday reduceri de până la 87%

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casă și lifestyle organizează anul acesta două campanii de Black Friday care se vor desfășura în următoarele două week-enduri ale lunii noiembrie: 18 – 21 noiembrie și 25 – 28 noiembrie. Ambele campanii de reduceri vor începe vineri la ora 10:00 AM și se vor încheia marți la ora 10:00 AM.

VivreReducerile oferite de Vivre în campaniile de Black Friday vor ajunge până la 87% din prețul RRP și se vor aplica la obiectele din categoriile: Mobilier, Accesorii pentru gătit și Bucătărie, Accesorii pentru Baie, Textile de casă, Obiecte de iluminat, Covoare, Decorațiuni, produse de lifestyle.

Cumpărătorii vor putea alege dintr-o gamă de peste 20.000 de produse aparținând mărcilor internaționale de referință pentru piața de produse pentru casă. Produsele din campanie fac parte din portofoliul a peste 150 de furnizori, o parte dintre obiecte fiind oferite în România în exclusivitate de Vivre. Livrarea pentru cumpărăturile mai mari de 300 lei este gratuită, iar costurile de returnare a produselor sunt suportate de Vivre, indiferent de motivul returului.

Black Friday la eMAG

Față de 2015, gama de produse oferită de Vivre în campaniile de Black Friday s-a dublat și ne așteptăm la o triplare a comenzilor față de o perioada obișnuită din an. Reducerile substanțiale vor atrage atât clienții existenți care deja cunosc produsele oferite de Vivre, dar și cumpărători noi care estimăm că vor fi cu 50% mai mulți decât în mod obișnuit. Cele mai căutate produse vor fi obiectele de mobilier și textilele”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Vivre.ro este cel mai mare retailer online de produse pentru casă și lifestyle din România, lansat pe piață în aprilie 2012. Este destinația online pentru iubitorii de design de interior și produse de calitate, apreciate la nivel internațional, care doresc să creeze un decor original în casă. Compania are 200 de angajați și este prezent în opt țări: România, Bulgaria, Ungaria, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia și Cehia.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *