Vivre anunță de Black Friday cele mai mari reduceri ale anului

Pe Vivre.ro, începând cu seara zilei de 15 noiembrie și până pe 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea alege din mii de produse disponibile la cel mai bun preț din 2018.

VivreCei care vor să afle primii când se dă startul promoțiilor de Black Friday se pot înregistra pe site, pentru a fi notificați prin e-mail sau SMS.

Anul acesta, estimăm o creștere a vânzărilor de 80 – 100% față de anul trecut, tocmai de aceea ne-am și pregătit mult mai bine pentru această ediție. Stocurile pregătite pentru ediția aceasta sunt de 3 ori mai mari decât cele de anul trecut, ceea ce ne va permite să livrăm produsele într-un timp mult mai scurt, încă din prima zi de la finalizarea campaniei”, a declarant Iulian Vegheș, VP of Marketing.

Peste 40.000 de modele vor fi disponibile pe site și în aplicație în perioada campaniei, iar reducerile ajung până la 90%. Utilizatorii se vor bucura de reduceri surprinzătoare la toate categoriile de produse, cu oferte la canapele, care încep de la 759 de lei, covoare de la 79 de lei, măsuțe de cafea de la 169 de lei și genți începând cu 119 lei.

Pregătește-te de Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Pregătim reduceri spectaculoase la toate categoriile de produse, inclusiv la mobilier, categorie aflată în creștere în ultimii ani. Ne așteptăm ca 50% dintre comenzi să fie din categoriile Mobilier, Canapele și Covoare, iar 50%, din categoriile Decoratiuni și Lifestyle”, a completat Iulian Vegheș.

Cei care vor să se bucure primii de reducerile de pe site, înainte de epuizarea primelor stocuri, se pot abona la newsletterul dedicat accesând www.vivre.ro/black-friday-2018.

Vivre

Vivre este principalul retailer online din industria home&deco din România, operând vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia, adăugată în portofoliu în 2018.

A fost lansat în aprilie 2012 și este un start-up românesc de e-commerce și tehnologie, care agregă într-o singură destinație produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea.

Vivre are o ofertă permanentă de peste 60.000 de produse și un istoric de peste 3.000.000 de comenzi livrate cu succes.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *