Vivre, 9 ani de activitate: vânzări de peste 261 de milioane de euro și peste 1,1 milioane de clienți în 9 țări europene

Vivre aniversează 9 ani de la lansare, cu vânzări de peste 261 de milioane de euro, în nouă țări din Europa Centrală și de Est. Conform datelor înregistrate până în prezent, compania a ajuns la mai mult de 1,1 milioane de clienți și își propune să depășească un total de 1,4 milioane de clienți unici, care au achiziționat cel puțin o dată de pe platformele Vivre, până la finalul anului 2021. 

vivre

Vânzările în trimestru I

În trimestrul I al anului curent, vânzările Vivre s-au poziționat pe un trend ascendent, marcând o creștere de aproximativ 28% față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, linia de business Vivre Marketplace, lansată în 2020, care le facilitează retailerilor vânzarea de produse pe platformele Vivre, se află în plină expansiune și cuprinde până în prezent peste 500 de furnizori activi.

În ceea ce privește numărul total de comenzi procesate în cei 9 ani de existență, 6,3 milioane de pachete au ajuns la clienții din România și din celelalte opt țări în care operează compania, cele mai multe fiind distribuite în România, Bulgaria, Ungaria și Croația. Cea mai dorită categorie de produse a fost mobilierul, care a generat vânzări de peste 80 de milioane de euro în cei nouă ani de existență.

Planurile Vivre după 9 ani de activitate

„Aniversarea a 9 ani de Vivre ne găsește în nouă țări, cu planuri mari de consolidare a acestor piețe în care activăm. Ultimul an ne-a demonstrat că în e-commerce nu este loc de întors, așadar ne dorim să ținem pasul cu ritmul alert în care se dezvoltă acest segment de piață și, în următorii ani, să devenim principalul marketplace de home & deco din regiune. Evoluția din primul trimestru din 2021 ne arată că suntem în linie cu ritmul de creștere prognozat pentru acest an, respectiv 30%, iar acest lucru ne dă încredere să direcționăm investiții importante în toate ariile de business, pentru a le oferi clienților noștri design-uri unice, într-un timp cât mai scurt și la prețuri atractive”, a declarat Monica Cadogan, CEO și cofondator Vivre.

Începând cu 6 mai 2021, Vivre îi întâmpină pe clienți cu o campanie de reduceri de până la 80% la mobilier, canapele și fotolii, textile pentru casă, accesorii bucătărie și dining, decorațiuni, covoare, articole lifestyle și altele, iar comenzile care depășesc suma de 250 lei vor beneficia de transport gratuit până la destinație.

Vivre

Vivre este principalul e-commerce din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 550.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume. Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri. Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *