Recomandările Chic Ville: Cum să decorezi locuinţa în această vară

Nuanţe precum marsala, turcoaz sau albastru marin, alături de motive cu inspiraţie nautică, fructată sau florală stau la bază ideilor de amenajare recomandate pentru sezonul estival, potrivit Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental.

chic ville 1Vara 2015 este momentul ideal pentru o redecorare inspirată din motive nautice. Corăbii, cârme, vaporaşe, frânghie cu noduri marinăreşti, corali, scoici, peşti – toate acestea sunt motivele ce trebuie să se regăsească în ambientul unei locuinţe ce se pregăteşte de zile senine de vară. Celor care îşi doresc mici indicii ale verii în locuinţa lor le sunt recomandate recipientele din sticlă care pot fi decorate cu nisip, scoici, lumânari.

În această vară ne jucăm cu marsala, culoarea anului 2015, pe care o putem combina de minune cu nuanţe temperate de turcoaz sau cu albastrul pastel. De asemenea, putem opta pentru un albastru marin, puternic, care merge de minune cu elemente din ratan sau lemn deschis la culoare”, recomandă Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

Pentru dining sau bucătărie este recomandată o faţă de masă cu simboluri marine ce poate fi completată cu vesela cu aceeaşi tematică în nuanţe de albastru şi turcoaz, de inele pentru şerveţele cu scoici şi sfeşnice maiestuoase din cupru.

Pentru iubitorii stilului rustic, Chic Ville recomandă carafe cu motive marine și jardiniere antichizate în nuanțe de alb și turcoaz, precum și numeroase produse specifice decorurilor provensale, printre care se numără stropitori, tăvi, cești pentru ceai, perne și tablouri decorative.

levantica chic villeLevănţica se regăseste din plin în peisajul acestei veri. Decoraţiunile cu aceste motive au rolul de a aduce o atmosferă jucăuşă şi fresh în locuinţă. Levănţica este prezentă de la ghivece pictate cu flori, la tăvi pentru servit ceaiul ce vin la pachet cu ceşti şi şerveţele asortate.

Decorarea locuinţei pentru sezonul de vară stă în micile detalii. Pot fi folosite motive inspirate din câmpurile de lavandă pentru a crea un colţ special, lila. O idee recomandată de Chic Ville este montarea unui tablou cu motive similare şi aşezarea pe canapele de perne imprimate cu flori de lavandă pentru a da un aer de efect, tineresc, care să îmbie la visare”, a mai spus Marius Şerbănescu.

Vesela decorată cu căpşuni, figurine în formă de fructe sau carafele deco sub formă de portocale sau lămâie devin piese statement care dau tonul întregii mese. Cei care dețin o casă în stil clasic, pot oferi impozanță decorurilor existente cu vaze, fructiere și ghivece toscane sau coronițe decorative din buxus.

Odată cu începerea sezonului estival şi pentru a veni în sprijinul celor care caută idei de amenajare, Chic Ville lansează o gamă nouă de decorațiuni și propune peste 200 de tipuri de produse, menite să aducă un plus de prospețime în orice locuință.

chic ville 3De la fețe de perne cu scoici, până la farfurii în formă de căpșună sau pești turcoaz, fiecare colecție conține produse accesibile pentru completarea decorurilor existente, indiferent de stilul preferat: clasic, rustic, ori toscan”, a afirmat Marius Şerbănescu.

În ceea ce privește preferințele românilor pentru decorațiunile de vară, din experiența anilor anteriori, Chic Ville observă atenția sporită pe care clienții o acordă produselor destinate servirii mesei. De asemenea, un interes crescut pe perioada verii există şi pentru decoraţiunile de grădină.

Produsele pentru vară au un succes foarte mare deoarece, contrar concepției generale că ele pot fi utilizate doar în perioada de sezon, stilul eclectic, care predomină în design-ul din ultimii ani, încurajează folosirea lor în orice moment al anului prin asocieri ludice și atractive”, a încheiat Marius Şerbănescu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *