Produsele Cărturești vor fi disponibile pe Vivre, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est

Vivre.ro, principalul retailer online de mobilier și decorațiuni din România și Europa de Est, primește în ecosistemul platformei retaileri ce doresc ca produsele lor să ajungă la peste 6.000.000 de vizitatori pe lună. Cărturești se alătură inițiativei #împreună

Vivre

Gama disponibilă pe Vivre.ro va include produse din categorii precum cărți, ceaiuri, produse gourmet, accesorii de lifestyle și papetărie. Începând cu 3 iunie, clienții vor avea posibilitatea de a comanda articolele favorite prin intermediul site-ului și aplicației Vivre.

„Am lansat campania #împreună pentru a veni în sprijinul tuturor retailerilor tradiționali. Încă de la momentul declanșării crizei sanitare, am adaptat platforma Vivre pentru a susține companiile din România, dar și pentru a le oferi clienților posibilitatea de a accesa produsele pe care și le doresc.

Parteneriatul cu brandul Cărturești aduce mai aproape de clienți articole deosebite, de care aceștia se pot bucura din confortul și siguranța propriei locuințe. Pentru că fluxul economic trebuie să funcționeze în continuare, noi recomandăm tuturor retailerilor offline, dar și online să își unească forțele către acest scop comun. Împreună vom reuși să depășim orice provocare!”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing.

Parteneriatul cu Vivre.ro

“Credem că parteneriatul cu Vivre va aduce valoare pentru toată lumea, este un act de solidaritate într-un context dificil, care sperăm că ne va ajuta să depășim cu bine această perioadă de incertitudine. Numitorul comun al alianței este derivat din promisiunea pe care atât noi, cât și Vivre o facem clienților, și anume că selectăm produse care îți fac viața mai frumoasă. Acest curatoriat al unor obiecte deosebite este parte din ADN-ul comun al celor două branduri, și de aceea acest parteneriat este unul firesc, născut din solidaritate dar și din afinitate”, a declarat Iulia Teliban, Marketing Manager Cărturești.

Toți retailerii, atât online cât și offline, sunt invitați să se alăture inițiativei #împreună. Pentru mai multe detalii accesați www.vivre.ro/impreuna.

Vivre

Vivre este principalul e-commerce din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 150.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume. Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri. Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *