PIATRAONLINE aduce proiectele de amenajare în online

Fideli promisiunii de brand #generatordeinspiratie și având inovația în codul nostru genetic, PIATRAONLINE, primul și cel mare magazin online de piatră naturală din România, aduce proiectele de amenajare într-o zona safe.

Piatraonline

Acum ai posibilitatea de comandă dintr-o gama large de produse aflată în campania de promoții pentru amenajările de primăvară. Vedetă viitoarelor tale proiecte de amenajare este travertinul, într-o gama extinsă de modele și finsaje: Classic Cross Cut Antichizat, Latte Scapitat și Polisat, Kashmir Cross Cut Antichizat, însă și marmură Catania Creăm (panel) sau Catania Creăm Rizata sau poate Panel Ardezia Indian Autumn.

În conformitate cu realitatea volatilă din ultimele zile, cuvântul de ordine actual este siguranță, care vine la pachet cu respectarea măsurilor de siguranță și bineînțeles sloganul #staysafe.

Trăim momente dificile pe care mulți dintre noi nu și le-ar fi închipuit vreodată și tocmai din acest motiv avem obligația să ne adaptăm cât mai bine situației. Am putea crede că perioada următoare va fi cea în care multe proiecte de amenajare vor fi puse pe „hold” însă din fericire avem opțiuni.

Travertinul Kashmir Cross Cut French Pattern Set Antichizat aduce liniștea munților cu același nume în proiectul tău de amenajare. Recomandat pentru pardoseli, are avantajul grosimii de 3 cm care îl face ideal pentru trafic mediu (intrare, scară, terasă, marginea din jurul piscinei etc.)

Toate aceste materiale au abilitatea de a conferi căminul tău o atmosfera de univers magic, atins de binefacerile naturii. Dincolo de aspectul sau, Travertin Classic Cross Cut Antichizat adaugă versatilitate proiectelor tale, prin opțiunea de montaj pe fațada, gardul și soclul casei.

Motive pentru a alege piatră naturală

Dacă vrei să îți scoți din anonimat proiectul de amenajare, atunci piatră naturală este alegerea evidență. Foarte durabilă, rezistență și întotdeauna în tendințe, piatră naturală beneficiază de versatilitatea care o face să fie un material – piesă de rezistență a amenajărilor tale. În plus, fiecare placă este unică, ceea ce imprimă un caracter aparte proiectelor tale.

Perioadele dificile scot la iveală caracterele puternice. Dincolo de durabilitatea și trăinicia pietrei naturale, proiectul tău de amenajare prinde contur cu un material creat de natură pentru intimitatea căminului tău.

PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul și cel mare magazin online de piatră naturală din România. PIATRAONLINE  aduce piatră naturală din toate colțurile lumii de peste 12 ani și te invităm în Aleea Teisani nr. 137A, Sector 1, București pentru a te încarcă cu inspirație necesară continuării proiectului tău de amenajare.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *