PIATRAONLINE, premiat pentru perfomanță la GPeC 2016

PIATRAONLINE, unul dintre partenerii de tradiție ai Teamshare, platforma complet integrată de comerț electronic din România, este marele câştigător al categoriei “Casă, Grădina şi Unelte” din cadrul celei de-a 11 a ediţie anuală a Galei Premiilor E-Commerce, ce a avut loc pe 16 noiembrie.

PiatraOnlineSuntem mândri de premiul acordat partenerului nostru, PIATRAONLINE. Este un business cu adevărat performant, cu o echipă de profesionişti redutabili, alături de care am reuşit, prin comunicare şi eforturi comune, să demonstrăm că automatizarea este forma cea mai simplă şi eficientă de face e-commerce”, declară Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, compania care dezvoltă platforma Teamshare.

Teamshare asigură pentru PIATRAONLINE un sistem complet de comerț electronic, ce permite în timp real gestiunea de stocuri, prețuri şi procese de facturare, dar şi mixarea eficientă  a tuturor canalelor de vânzări.

Pentru PIATRAONLINE, acest premiu ne dă şi mai multă incredere în noi, prin produsele şi serviciile pe care le oferim clienţilor noştri. De asemenea, este o recunoaştere pentru toată munca, dar şi pentru faptul că suntem un reper în zona de magazine online dedicate amenajărilor şi decoraţiunilor. Mulţumim echipei Teamshare pentru toată susţinerea”, menţionează Mariana Bradescu-Constantinescu, General Manager Piatraonline.

Competiţia Magazinelor Online GPeC este cea mai complexă din online-ul românesc, fiecare comerciant înscris fiind analizat în baza a peste 120 de criterii de evaluare, în două etape de jurizare complexe.

Juriul Competitiei GPeC 2016 este format din 23 de specialişti în e-commerce si marketing online, care analizează  cele mai importante aspecte ale unui business online : usability, design, SEO, securitate, adaptarea la device-uri mobile sau calitatea serviciilor.

PIATRAONLINE este cel mai mare magazin online de piatră naturală din România, un business de familie cu o tradiţie de peste 9 ani pe piaţa locală. Showroom-ul și magazinul online, www.piatraonline.ro, sunt o veritabilă sursă de inspirație pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință care includ produse și mixaje de produse, montate corect și corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic și primitor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *