PIATRAONLINE a lansat Inspiring Stories, o emisiune online bilunară

PIATRAONLINE a lansat Inspiring Stories, o emisiune online bilunară, moderată de Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE și difuzată exclusiv în mediul online, pe pagina de Facebook a companiei și pe canalul youtube.

PIATRAONLINEPrima ediție a emisiunii a avut loc marți, 20 martie, ora 18:00 și l-a avut în prim plan pe Edmond Niculusca, fondator A.R.C.E.N.

Episodul 2 va avea loc azi, 3 aprilie, pe pagina de Facebook PIATRAONLINE, iar Oana Bogdan, fondatorul partidului politic Mișcarea România Împreună, precum și fondatorul biroului de arhitectură Bogdan & Van Broeck Architects vor fi invitații emisiunii.

Inspiring Stories își propune să aducă în lumina reflectoarelor arhitecți, designeri, profesori, artiști, oameni creativi, care să inspire prin exemple de succes, provocări, eșecuri și aspecte mai putin cunoscute din spatele culiselor. Oameni care au povești și lecții de viață, de antreprenoriat sau de mentorat, despre actul creativ sau despre forța bunului simț.

Inspiring Stories este o emisiune online transmisă live pe pagina de facebook PIATRAONLINE. Fiecare ediție va avea invitați atât din lumea arhitecturii și a artelor, cât și din lumea altor domenii creative.

PIATRAONLINE

PIATRAONLINE a aniversat primii 10 ani in 2017 şi este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *