PIATRAONLINE a lansat o nouă campanie pentru curățarea și întreținerea pietrei naturale

PIATRAONLINE, primul și cel mare magazin online de piatră naturală din România, propune o campanie dedicată tuturor tipurilor de piatră, indiferent de nuanță sau de finisaj.  

PIATRAONLINE

Campania este structurată pe mai multe pachete care includ detergent, impermeabilizant și impermeabilizant de suprafață, cu un discount de 30% din valoarea prețului de lista. Produsele LTP incluse în această campanie:

– Pachet Pachet suprafețe polisate (verticale / orizontale / blaturi etc.) 3 pași: Grimex, MPG, Clear Wax
– Pachet suprafețe nepolisate + efect satinat 3 pași: Grimex, Mattstone, Ironwax Satin
– Pachet suprafețe polisate + efect umed 3 pași: Grimex, MPG, Glaze Protector
– Pachet suprafețe mate / texturate standard (ex: antichizate, periate, natur, fiamate etc.) 2 pași: Grimex,  Mattstone
– Pachet suprafețe mate / texturate cu efect satinat (ex: antichizate, periate, natur, fiamate etc.) 2 pași: Grimex, Mattstone
– Pachet suprafețe polisate / nepolisate + efect umed 2 pași: Grimex, Glaze Protector
– Pachet universal refacere / accentuare culoare (interior / exterior) 2 pași: Grimex, Color Intensifier
– Pachet universal ECO spațîi interioare / exterioare 3 pași: Grimex, Mattstone, Waxwash
– Pachet ECO refacere suprafețe pietre întunecate 2 pași: PowerStripper, Blackstone
– Pachet ECO refacere suprafețe pietre întunecate 2 pași: Grout Ștain Remover, Blackstone
– Pachet profesional îndepărtare ciment, sare, eflorescențe suprafețe granit 2 pași: Cement, Grout & Salt Residue Remover, MPG
– Pachet profesional îndepărtare ciment, sare, eflorescențe suprafețe nepolisate 2 pași: Cement, Grout & Salt Residue Remover, Mattstone
– Pachet refacere suprafețe cu aplicare rapidă Universal (finisaj natural) 2 pași: Grimex, Grout & Țile Protector
– Pachet complet după finalizare șantier suprafețe nepolisate/texturate 3 pași: Grout Ștain Remover, Mattstone, Waxwash
– Pachet standard suprafețe polisate (interior/exterior) 3 pași: Power Stripper, MPG, Waxwash
– Pachet tandard suprafețe nepolisate (interior/exterior) 3 pași: Power Stripper, Mattstone, Waxwash

PIATRAONLINE

Dacă vrei să imprimi elegantă și unicitate spațiilor tale, este bine să știi că piatră naturală este alegerea implicită. Foarte durabilă, rezistență și mereu în tendințe, piatră naturală beneficiază de acea versatilitatea specifică care îi permite să devină piesă de rezistență a proiectelor de amenajare. În plus, fiecare placă este unică, pentru a imprimă un caracter aparte proiectelor care o utilizează.

Produse în Marea Britanie, gama de soluții profesionale de la LTP destinată curățării, impermeabilizarii și întreținerii suprafețelor de piatră naturală face față cu success provocărilor de orice fel din domeniu. În colaborare cu PIATRAONLINE – primul și cel mare magazin online de piatră naturală din România, LTP furnizează soluții de tratare pentru toate suprafețele de piatră naturală. Accesează acum www.piatraonline.ro și comandă pachetul dorit. Folosește timpul eficient pentru a avea grijă de piatră casei tale!

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *