PIATRAONLINE lansează campania „Transformă viziunea în realitate”

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, a lansat campania „Transformă viziunea în realitate”, ce se va desfășura în perioada 24 februarie – 15 martie 2020.

PiatraOnlinePiesele speciale produse de PIATRAONLINE sunt destinate acelor oameni a căror imaginație nu are limite de creație. Producția de piese personalizate din piatră naturală înseamnă că clientul le spune ce își dorește de la o amenajare (pot aduce sau trimite schițe, fotografii pentru referință, planuri sau randări), iar echipa PIATRAONLINE își ia angajamentul că va căuta soluțiile care se potrivesc și le va oferta.

În amenajarea locuinței, PIATRAONLINE își dorește ca proiectul să fie cât mai deosebit, cât mai confortabil cu putință, să atragă privirile invidioase ale cunoscuților și să oglindească personalitatea proprietarului. Tehnologiile și tehnicile de producție ale companiei PIATRAONLINE sunt folosite special pentru a da naștere celor mai deosebite proiecte.

Un produs personalizat și rafinat, ia naștere în urma colaborării dintre creativitatea de nestăvilit a Mamei Naturi și priceperea mesterului.

De ce să alegi piatra naturală?

Deoarece acesta este un material elegant, destinat celor cu bun-gust, caracterizat prin rezistență și durabilitate – un material care nu se va demoda niciodată și care răspunde chiar și celor mai exigente cerințe. Acest produs se diferențiază de toate celelalte prin simplul fapt că nu poate fi imitat, trucat sau fabricat. 

Prin personalizare și 1.000 de materiale, PIATRAONLINE oferă clienților săi posibilitatea de a da naștere unor amenajări care să atingă alte cote.

PIATRAONLINE

Lansat în 2007, PIATRAONLINE este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *