Neakaisa.ro: Venituri de aproape 8 milioane de lei în trimestrul 3 al anului, impulsionate de deschiderea showroom-ului din București

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare și produse pentru amenajarea casei, a raportat vânzări în valoare de circa 8 milioane de lei în trimestrul trei al anului, în creștere cu 12% față de aceeași perioadă a lui 2022. Evoluția a fost în mare parte determinată de inaugurarea primului showroom, care a generat un plus de 10% al vânzărilor totale.

neakaisa.roShowroom-ul Neakaisa.ro a fost deschis pe 19 mai, într-o vilă monument istoric de pe Strada Atelierului, numărul 20, sectorul 1 din București. Cu o suprafață totală de 250 de metri pătrați, acesta este dispus pe două etaje și reprezintă o componentă esențială a strategiei de afaceri a Neakaisa.ro, ce își propune să funcționeze într-un sistem omnichannel, pentru a fi mai aproape de nevoile și preferințele tuturor clienților.

De la deschidere până în prezent, spațiul fizic inaugurat de Neakaisa.ro a înregistrat o creștere constantă a traficului, ajungând la o medie de 5-7 vizitatori pe zi, iar rata de conversie a vizitelor din showroom în achiziții din magazinul online s-a îmbunătățit constant, depășind procentul de 50%.

Preferință pentru produse medium-high

Totodată, reprezentanții Neakaisa.ro au remarcat în rândul vizitatorilor din showroom o preferință mai ridicată pentru produse medium-high.

În ceea ce privește evoluția nișei locale online de home & deco, aceasta a raportat o creștere de câteva procente în trimestrul al treilea, fapt reflectat și în vânzările Neakaisa.ro.

„E-commerce-ul a înregistrat o creștere în trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă din 2022. Totuși, ceea ce a avut un impact major asupra creșterii vânzărilor noastre a fost sinergia dintre prezența fizică a brandului prin showroom și cea din online, mai exact experiența omnichannel pe care am oferit-o clienților noștri în ultimele luni. Privind către anul viitor, dar și în perspectivă, pe termen de 3-5 ani, avem încredere că showroom-ul va continua să joace un rol esențial în strategia Neakaisa.ro. Ne propunem să menținem și chiar să mărim procentul de 10% generat de acesta în cifra de afaceri. Avem o perspectivă solidă de creștere în viitor și suntem hotărâți să oferim o experiență de cumpărare excelentă”, a declarat Laura Sardescu, Co-fondator Neakaisa.ro.

Prima ediție Black Friday cu prezență fizică

De asemenea, compania va participa la Black Friday, fiind prima ediție în care va avea și o prezență fizică, completându-și, în acest fel, ofertele din online. Astfel, locația de pe Strada Atelierului nr 20, sectorul 1 din București, va fi deschisă cu program prelungit pentru clienți pe tot parcursul campaniei 10-12 noiembrie, inclusiv pe 10 noiembrie, când se va da startul reducerilor de preț.

Showroom-ul Neakaisa.ro este format din 11 camere amenajate de 11 designeri diferiți, fiind conceput ca un loc pentru inspirație, fără vânzare on site, unde sunt expuse mai multe tipuri de amenajări ale băii și o varietate de produse, de la obiecte sanitare, pardoseli, tapet, riflaje până la obiecte de design. În plus, în cadrul acestuia se oferă consultanță și discount-uri pe praguri valorice.

Neakaisa.ro

Neakaisa.ro este un magazin online cu obiecte sanitare pentru amenajarea băii și produse pentru amenajarea casei, lansat în 2014 de către antreprenorii Laura și Vlad Sardescu. Magazinul online dispune de o varietate de peste 20.000 de produse de la producători de top din categorii diverse. Toate gamele prezentate sunt alese în parteneriat cu arhitecți, designeri și constructori, astfel încât frumosul să se îmbine întotdeauna cu partea practică.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *