Mobexpert a dat startul reducerilor de Black Friday 2020

Mobexpert, liderul pieței românești de mobilier și decorațiuni, a dat startul reducerilor de Black Friday 2020 în data de 12 noiembrie 2020.  

Mobexpert

În perioada 12 – 22 noiembrie, hipermagazinele Mobexpert vor avea reduceri de pȃnă la 50% la aproximativ 80% dintre produsele de mobilier şi decoraţiuni. Acum este momentul să-și aleagă preferatele, pentru că este pusă la dispoziție o ofertă variată de canapelefotoliipaturidulapuribibliotecicomode și noptieredecorațiuniveselă și corpuri de iluminat.

La Mobexpert, Black Friday a început cu numeroase surprize. Între 12-22 noiembrie 2020, timp de 11 zile, clienții vor găsi mii de produse la preț redus – piese de mobilier pentru întreaga casă, alături de decorațiuni, corpuri de iluminat, accesorii și multe altele.

Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înființat în 1993 și este o companie 100% românească, deținută de anteprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieței românești de mobilier și decorațiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine și magazine de mobilier pentru casă și decorațiuni, și Mobexpert Office – mobilier pentru birou și colectivități.

Rețeaua numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine și magazine. În România, rețeaua cuprinde hipermagazine în București, Brașov, Suceava, Pitești, Sibiu, Iași, Oradea și Constanța și alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul are 2.400 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 200 milioane euro. Grupul Mobexpert deține, de asemenea, 8 fabrici de mobilă care produc pentru piața românească și pentru export. Grupul Mobexpert include 5 magazine dedicate ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situate în București, Suceava și Constanța.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *