Mezoni.ro, o nouă destinație de shopping online pentru produse home&deco

Recent lansat pe piața din România, Mezoni.ro este noua destinație de shopping online ce are la bază o ecuație simplă: cel mai bun raport între design, calitate și preț. Universul Mezoni include o mare diversitate de articole, precum piese de mobilier realizate în România, soluții ingenioase de organizare pentru casă sau obiecte decorative.

Mezoni.ro

„În fiecare zi, încercăm să fim cu un pas mai aproape de stilul de viață dorit, însă ritmul alert, un număr prea mare de opțiuni și schimbările tendințelor ne guvernează acest parcurs. Mezoni vine în ajutor, încercând să facă alegerile mult mai ușoare. Astfel, săptămână de săptămână, pe www.mezoni.ro sunt selectate cu grijă produse home & deco de cea mai bună calitate, din toate colțurile Europei,  care pot fi comandate în cadrul ofertelor cu perioadă limitată de timp.

Pe Mezoni te așteaptă întotdeauna noi surse de inspirație, idei practice și obiecte utile,  având misiunea unică de a face în fiecare zi viața mai frumoasă, mai confortabilă și plină de culoare.”, au declarat reprezentanții companiei Super Ball, care operează magazinul online Mezoni.ro.

Livrare gratuită la comenzi de peste 250 de lei

Toate produsele comercializate pe www.mezoni.ro beneficiază de livrare gratuită la comenzile de peste 250 de lei și îți oferă  posibilitatea de a plăti cu cardul în rate. Iar dacă produsul nu se potrivește în povestea ta așa cum ți-ai imaginat, el poate fi returnat într-un mod simplu în 30 de zile.

Mezoni.ro

Magazinul online de produse home&deco Mezoni.ro este operat de compania S.C. Super Ball S.R.L., din Ortisoara, județul Timiș.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Mezoni.ro, o nouă destinație de shopping online pentru produse home&deco

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.