Lifestyler.ro a lansat colecția de boluri din nucă de cocos

Lifestyler.ro, un brand românesc care promoveavă un stil de viață sănătos și sustenabil, a lansat, la finalul anului 2022, colecția de produse sustenabile din nucă de cocos, respectiv boluri din nucă de cocos.

boluri din nucă de cocos Lifestyler.ro

Produsele sustenabile, ecologice și bio sunt la mare căutare în prezent, fiind un trend care crește zilnic, iar un stil de viață echilibrat este foarte important pentru fiecare dintre noi. Lifestyler.ro și-a dorit de la început să promoveze un astfel de stil de viață.

Bolurile din nucă de cocos 100% sustenabile

La finalul anului trecut, Lifestyler.ro a lansat bolurile din nucă de cocos, realizate manual în Indonezia de către localnici. Bolurile din nucă de cocos sunt cele mai sustenabile boluri din lume. Pot fi folosite ca obiecte de veselă, fiind perfecte pentru mic-dejunuri, precum terci de ovăz, scrambled eggs, dar și pentru smoothie, supe sau salate.

De asemenea, ele pot fi folosite ca obiect decorativ, pentru îmbunătățirea confortului din interiorul case. Premisa Lifestyler.ro este că nu există smoothie bowl sau buddha bowl fără un bol din nucă de cocos.

Planurile alimentare personalizate Lifestyler.ro

Mai întâi au fost lansate planurile alimentare personalizate care au avut succes în rândul persoanelor care nu doar doreau să slăbească, dar și să poată continua un stil de viață echilibrat. În acest sens, prin achiziționarea unui plan alimentar personalizat clienții primesc consiliere gratuită toată perioada și primesc un meniu pe care să îl îndrăgească deoarece este conceput special cu alimentele pe care și le doresc. De asemenea, fiecare meniu este conceput pe un anumit număr de calorii și de nutrienți calculat de un tehnician nutriționist.

La jumătatea anului 2022, au fost lansate și tricourile și rochiile din bumbac organic 100%. Modelele reflectă exact un stil de viață sănătos.

„Ne dorim să ne dezvoltăm anul acesta prin încheierea unor parteneriate cu marile lanțuri de retail de DIY & Home Improvement”

Lifestyler.ro a pornit din dorința de a trăi un stil de viață echilibrat și sustenabil. Iar bolurile din nucă de cocos au venit ca un produs firesc pentru stilul de viață pe care îl promovăm. Bolurile din nucă de cocos sunt realizate manual de către artizanii din Indonezia. Ne dorim să le oferim clienților noștri un prim pas pentru a avea un stil de viață sustenbil, iar pe viitor să le putem oferi și mai multe produse de acest fel, precum lumânări din nucă de cocos, tacâmuri, bijuterii din nucă de cocos.

Mai mult, ne dorim să ne dezvoltăm anul acesta prin încheierea unor parteneriate cu marile lanțuri de retail din domeniul DIY & Home Improvement.”, a declarat Andreea Cengher, fondator Lifestyler.ro.

Bolurile din nucă de cocos pot fi comandate de pe lifestyler.ro sau de pe eMAG.

Pentru colaborări puteți lua legătura cu Andreea Cengher pe e-mail andreea@lifestyler.ro sau la numărul de telefon 0735.862.112.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *