Gardenpedia.ro recomandă folosirea vaselor albe de expansiune pentru apă potabilă (P)

Gardenpedia.ro, magazinul online care oferă tuturor pasionaţilor produse şi soluţii fiabile pentru grădinărit, recomandă folosirea vaselor albe de expansiune pentru apă potabilă GWS (Global Water Solutions), o gamă completă şi inovatoare pentru utilizări domestice şi industriale.

De ce vase albe de expansiune?

– costuri de întreţinere semnificativ mai mici

– îşi menţin cel mai bine parametrii de funcţionare pe toata durata de exploatare, de până la 17 ani

– o soluţie foarte bună pentru situaţiile in care este necesară o rezervă de apă

– certificare pentru apa potabilă

– gata presurizate la 1,9 bari

– nu pierd aer sau apă

– păstrează puritatea apei

– contribuie eficient la reducerea impactului poluant asupra mediului şi a costurilor

– reduce consumul de energie şi poluarea fonică

– garanţie 5 ani

Vasul de expansiune pentru apă potabilă GWS este construit din oţel, iar partea care intră în contact cu apa este din inox, pentru a nu periclita calitatea acesteia. Membrana vaselor de expansiune obişnuite se schimbă la perioade regulate de timp, spre deosebire de cea de la vasele albe care nu se schimbă deloc. În plus, vasele albe folosesc o pompă din acelaşi material.

GWS

 

Mai multe informaţii găsiţi pe: GWS1 şi GWS2.

Produsele din magazinul online Gardenpedia.ro se adresează pasionaţilor de grădinărit, mergând până în zona semiprofesională, produsele disponibile reprezentând echipamente de grădinărit divizate în categorii precum: cultivare sol, gazon şi iarbă, pomi şi arbuşti, pompe, irigaţii, pulverizare, iazuri, piscine, protecţie plante şi flori.

Pe lânga produsele de calitate şi serviciile integrate bazate pe o experienţă bogată în zona de bricolaj (customer care, livrare, siguranţă privind cumpărăturile cu cardul, programe de fidelitate etc), Gardenpedia.ro oferă transport gratuit pentru comenzi mai mari de 99 lei, oriunde în ţară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *