135 de comercianți și 40.000 de produse pe platforma online doraly.ro

Lansată la finalul lunii aprilie a acestui an, platforma doraly.ro, primul magazin online cu prețuri elastice din România, expune deja 135 de comercianți, care vând, pe rafturile virtuale, peste 40.000 de produse electrice și de iluminat, articole pentru casă și grădină, bricolaj, scule, unelte și decorațiuni. Gama de articole se extinde însă în fiecare zi, iar platforma va cuprinde, până la sfârșitul anului, peste 100.000 de produse.

Doraly.ro

Noutatea cea mai importantă este că doraly.ro a început să înregistreze în marketplace și comercianți, producători și distribuitori care nu sunt chiriași ai parcului comercial Doraly Expo Market.

„Facem eforturi continue pentru a veni în sprijinul cât mai multor business-uri care își propun să crească pe platforme online și pentru a completa gama tradițională produse. Prin urmare, am deschis platforma de e-commerce și pentru afacerile care nu desfășoară activitate în spațiile noastre, chiar dacă asta înseamnă, pentru noi, investiții suplimentare în facilități și în procesul logistic.

Rezultatele încep însă să se vadă: tot mai multe brand-uri aderă la principiile noastre de e-commerce și vin cu produsele lor pe doraly.ro” – a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Clientul plătește un singur preț de livrare, chiar dacă comandă de la mai mulți comercianți

În plus, platforma dezvoltă și serviciul de e-fulfillment, prin care comercianții își pot depozita marfa în spațiile Doraly, pentru a minimiza costurile de transport. Astfel, clientul final plătește un singur preț de livrare, chiar dacă comandă de la mai mulți comercianți.

Producătorii, importatorii, comercianții pot aduce marfa la noi, pot vinde în magazine în parcul comercial sau pot vinde online, fără să-i preocupe probleme legate de alte spații, hale de depozitare, lanț logistic, customer care sau promovare. Trebuie doar să adere la conceptul scăderii prețurilor în funcție de cantitatea livrată, să poată vinde și en-gros și la bucată și să aibă capacitatea să-și actualizeze stocurile în consecință.”, a declarat Alexandru Rusu.

Platforma doraly.ro a fost structurată pe un model de business atipic pentru piața de e-commerce: concepută în jurul prețurilor variabile în funcție de cantitatea cumpărată, își propune să păstreze accentul pe vânzarea en-gros în online și să devină, astfel, un jucător important în piața de e-wholesale. Pe acest model, cumpărătorii beneficiază de reduceri de peste 50% din prețul produsului la bucată și fac economii importante la comenzi în cantități mai mari.

Doraly.ro

doraly.ro este primul marketplace cu prețuri elastice din România, cu vânzare en-detail și en-gros, dezvoltat și lansat de Doraly în mai 2018. Platforma beneficiază de o investiție de peste un milion de euro și va cuprinde peste 100.000 de produse până la sfârșitul anului. Magazinul online listează produsele comercianților, importatorilor și distribuitorilor aderă la modelul de business cu prețuri elastice și nu vinde produse sub brand propriu.

În plus, consumatorii beneficiază de prețuri avantajoase, variabile în funcție de cantitatea comandată din fiecare produs și de un cost unic de transport și o singură expediere, indiferent de numărul comercianților din parcul comercial de la care comandă.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *