Bonami: recorduri de vânzări în cele două weekend-uri Black Friday și o nouă politică de retur

Pe durata promoțiilor speciale de Black Friday, magazinul online cu mobilier și decorațiuni, Bonami a înregistrat o creștere cu 40% a vânzărilor față de anul trecut, acestea ajungând la o valoare de peste 320.000 de euro.

BonamiDe o creștere similară au beneficiat și celelalte piețe unde Bonami este prezent: Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria, valoarea totală a vânzărilor fiind de peste 2 milioane de euro. 

Produsele preferate ale românilor sunt covoarele, piesele mici de mobilier și accesoriile pentru bucătărie. Cea mai mare comandă efectuată în România pe durata celor două weekenduri promoționale a avut o valoare de 12.000 lei și a constat în 3 piese de mobilier. 

Numărul de produse vândute a fost de 12.000 pentru România și de 80.000 pentru toate piețele unde compania este prezentă. Majoritatea comenzilor au fost efectuate de pe telefonul mobil, 10% dintre ele prin aplicația mobilă Bonami. Traficul pe website a crescut cu 60% față de o zi obișnuită, iar cele mai multe comenzi au fost plasate în cele două zile de duminică. 

Bonami, prelungește perioada de returnare a mărfurilor de la 90 până la 365 de zile

Îmbunătățirea serviciilor de retur este sincronizată cu sezonul premergător Crăciunului, pentru a elimina teama clienților de a cumpara obiecte ce nu corespund așteptărilor lor. 

Prelungirea termenului de retur nu va fi limitată în timp, ci reprezintă o schimbare permanentă.

Pe lângă faptul că este confortabil pentru clienți, un termen lung îi ajută să depășească incertitudinile pe care le pot avea atunci când achiziționează mobilier online. În acest fel le oferim oportunitatea de a testa direct modul în care piesa selectată se potrivește în propriul cămin. Transporturile supradimensionate, vor fi preluate pentru retur, Bonami suportând costurile aferente. Facem acest pas cu încredere și datorită faptului că recent am îmbunătățit calitatea gamei noastre de produse.”, a menționat CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil. 

În perioada 1 octombrie – 20 decembrie, Bonami desfășoară promoția cashback de Crăciun. Astfel, întreaga sumă a cumpărăturilor efectuate în această perioadă va fi returnată clienților în formă de credite, în contul Bonami, pe 22 decembrie. 

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *