Bonami.ro a lansat propriul serviciu premium de livrare

Începând din iunie, magazinul online cu mobilier și decorațiuni, oferă transportul pentru piesele de mobilier până în locuința clientului prin Curier Bonami. Serviciul premium este disponibil momentan doar în București.

bonami.roMă bucur ca am reușit să dezvoltăm acest proiect pentru piața românească, este cel mai important pas pe care îl facem în România, venind astfel în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Dorim să le oferim ce este mai bun, atât în materie de produse, cât și în ceea ce privește serviciile., a menționat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

Curierul Bonami este un serviciu inovator: nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate până în interiorul locuinței clientului, ci și  montajul, preluarea ambalajelor și a piesei vechi de mobilier, daca este cazul., a mai explicat Vopařil.

Livrare imediată

În contextul pandemiei, magazinul online și-a dezvoltat un portofoliu impresionant de produse, ajungând la 50.000 de buc., din care 25.000 disponibile în stoc, deci cu livrare imediată. De asemenea, Bonami.ro a pariat pe dezvoltarea propriei mărci de produse premium pentru grădină, Le Bonom. Aceasta urmează să fie consolidată în perioada următoare, cu o extindere a gamei și în alte categorii de produse.

Trendul din ultimul an și jumătate, acela de a petrece mai mult timp în propriul cămin, a favorizat magazinul online,piața din România înregistrând o creștere de 40% în 2020, față de anul anterior și de 20% în primele 5 luni din 2021.

De asemenea, Bonami și-a modificat profilul, devenind dintr-un simplu furnizor de piese de mobilier și accesorii, o sursă de inspirație pentru design interior prin colaborările realizate cu celebrități locale, arhitecți și designeri.

Bonami.ro

Bonami.ro este membră a grupului Miton și a fost înființată în 2012 de Václav Štrup. Compania are, momentan, 150 de angajați în birourile sale din Praga și 100 la depozitul de marfă al companiei. Magazinul online este prezent în 5 țări: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România.Toate operațiunile se desfășoară din sediul companiei din Praha.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *