Bonami se pregătește pentru Black Friday

Anul acesta Bonami, magazinul ce comercializează online mobilier și decorațiuni, așteaptă, pentru Black Friday, vânzări de 2.5 milioane de euro, din care 20%,  500.000 de euro, pe piața din România.

Bonami

  • Întrucât pe perioada reducerilor de Black Friday, Bonami înregistrează cele mai mari vânzări în România, în comparație cu toate celelalte țări unde compania este prezentă, vor exista oferte special create pentru clienții români.

Sezonul Black Friday, ce include anul acesta două weekenduri, 12-15.11 și 26-29.11,  va începe încă de joi la miezul nopții și se va încheia duminică. Pentru primul weekend, în care Bonami participă la Black Friday românesc, vor exista produse cu reduceri de până la 80%. Pentru Black Friday tradițional, va exista o reducere de 15% la orice produs din oferta Bonami. Pe 30.11 , luni, va avea loc Cyber Monday.

„Anul acesta suntem deosebit de optimiști în ceea ce privește Black Friday, proiectăm vânzări duble față de 2019, atât în România, cât și pe celelalte piețe unde suntem prezenți. Pregătirile pentru acest eveniment online au debutat în august, astfel încât să putem avea o ofertă largă și cele mai bune prețuri pentru clienții noștri. Previzionăm vânzări cu 300% mai mari, față de o zi obișnuită de noiembrie.’’, a menționat Pavel Vopařil,CEO Bonami.

Livrări prin Coletăria.ro

Recent, Bonami a început să ofere în România posibilitatea livrării coletelor mici prin serviciul Coletăria, ceea ce va contribui la creșterea vânzărilor în cele două weekend-uri Black Friday: ‘’ Ne așteptăm ca oamenii să comande cu și mai multă încredere, deoarece nu se vor baza pe curieri și își pot prelua comenzile oricând doresc. Este un mod de livrare mai convenabil și mai confortabil pentru clienții noștri.’’, a mai adăugat Vopařil.

Față de anul trecut, compania a dublat, de la 20.000 la 40.000, numărul de produse unice (SKU) disponibile pentru Black Friday.

Bonami

Bonami continuă campania cashback pe tot parcursul lunilor noiembrie și decembrie, astfel că orice sumă cheltuită pe Bonami.ro în această perioadă, va fi returnată clienților pe 24.12, sub formă de credite.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *