Bonami, magazinul online cu mobilier și decorațiuni, aniversează 5 ani de prezență pe piața din România

Magazinul online cu mobilier și decorațiuni, aniversează 5 ani de prezență pe piața din România și anticipează un sezon festiv dinamic. În prima jumătate a anului, Bonami a înregistrat local o creștere de 10% față de aceeași perioadă a anului trecut.

bonami

Ne bucurăm să observăm o creștere accelerată a vânzărilor pe segmentului de mobilier, între categoriile oferite de Bonami clienților săi. Este dovada că strategia adoptată de noi, de a crea o ofertă mai largă și de a avea mai multe produse pe stoc, a funcționat. Pe piața românească, această categorie a crescut cu 20% față de 2021, un aport esențial avându-l mobilierul de șezut, ce a înregistrat o creștere de 45%”, a menționat, CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil.

Compania se așteaptă la vânzări record în perioada Black Friday, pregătindu-se intens în acest sens încă de acum trei luni, asigurând stocuri suficiente și o legătură strânsă cu toate companiile locale mari de curierat, astfel încât să poată oferi românilor o experiență de cumpărare excelentă.

Pentru sezonul Sărbătorilor, Bonami are pregătite în stoc 25.000 de produse unice (SKU) și așteaptă vânzări de 30 milioane de euro, din care 4 realizate pe piața din România.

bonami

Anul acesta, în premieră pentru România, campania de Crăciun Bonami va fi prezentă atât online, cât și prin spoturi TV. Ideea creativă se bazează pe conceput de Eroi nevăzuți ai Crăciunului.

Am realizat că majoritatea momentelor frumoase de Crăciun sunt legate de mobilier, fără însă a ne da seama, cu adevărat, de importanța sa- de un scaun pe care îl folosim atunci când decorăm bradul, de o masă pe care pregătim bunătăți, de o canapea unde ne bucurăm de cadouri alături de cei dragi. Am vrut să reflectăm aceste momente unice prin campania creată”, a explicat Lucie Sulakova, Brand Manager Bonami.

În ceea ce privește îmbunătățirea experienței navigării, Pavel Vopařil a subliniat: „83% dintre vizitele de pe bonami.ro sunt efectuate folosind telefonul mobil. De aceea am decis să punem accentul pe varianta mobilă a e-shopului și să o optimizăm.’’

Bonami desfășoară, în prezent, campania Cashback de Crăciun. Orice sumă cheltuită în perioada 1.10-20.12.2021, va fi returnată în contul Bonami sub formă de credite ce pot fi folosite ca până la 20% reducere din valoarea totală a comenzilor plasate, între 24.12-31.12. Ca noutate, orice produse comandate în perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit până pe 15.01.2022.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *