Pentru 2020, magazinul online de home & deco și mobilier Bonami așteaptă o cifră de afaceri de 10 milioane euro

Bonami, magazinul online ce comercializează produse din zona home & deco și mobilier, cu sediul în Cehia, aniversează 3 ani de prezență pe piața din România. Cu peste 1 milion de utilizatori înregistrați, compania a crescut local cu 60% în 2019. Pentru anul următor, Bonami așteaptă o cifră de afaceri de 10 milioane euro. Pe plan internațional, compania va atinge anul acesta cifra de 75 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere totală de 40%.

BonamiChiar în condițiile în care înregistrarea pe website nu mai este obligatorie, numărul abonaților la newsletterul Bonami a crescut constant, ajungând la un milion.

Anul acesta, compania a inaugurat în Praga, pentru clienți, primul său punct de colectare a comenzilor și și-a extins depozitul cu încă 2.000 mp, ajungând la 12.000 mp, atât pentru a anticipa sezonul Sărbătorilor de iarnă, cât și datorită stocului crescând de piese mari de mobilier. În momentul de față, stocul companiei are 25.000 de produse din toate categoriile, urmând ca până la finalul anului să fie adăugate alte câteva mii.

Românii rămân fideli cumpărători ai produselor textile, în special ai covoarelor, iar mai nou, ai canapelelor extensibile. Categoria de mobilier continuă să crească, atingând anul acesta o treime din totalul achizițiilor.

Website îmbunătățit

Website-ul Bonami a fost îmbunătățit recent prin redefinirea categoriilor de produse, astfel încât navigarea să fie mai ușoară și intuitivă. În curând vor exista noi filtre și vor fi îmbunătățite descrierile produselor. Compania plănuiește, de asemenea, creșterea numărului de puncte pentru colectarea comenzilor și deschiderea unui showroom.

Numărul clienților ce fac cumpărături prin aplicație a crescut și el, ajungând la 8% din totalul vânzărilor.

Promoția cashback de Crăciun

În perioada 1 octombrie – 20 decembrie, Bonami desfășoară promoția cashback de Crăciun. Astfel, întreaga sumă a cumpărăturilor efectuate în această perioadă va fi returnată clienților în formă de credite, în contul Bonami, pe 22 decembrie.

Bonami

Magazinul online cu mobilier și accesorii pentru casă s-a lansat în Republica Cehă în ianuarie 2013. În 2014 s-a extins în Polonia, un an mai târziu în Slovacia și apoi în România, iar anul trecut în Ungaria. Bonami este un proiect al grupului de investiții Miton. În 2018, obiectivul Bonami a fost să atingă o cifră de afaceri de 40 de milioane euro, iar prognoza pentru 2019 este de 60 de milioane euro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *