Black Friday la Vivre, cu reduceri de până la 85% la aproximativ 400.000 de produse

Începând de luni, 5 iulie 2021, Vivre lansează Black Friday, cu reduceri de până la 85%, la aproximativ 400.000 de produse din portofoliu. Dintre acestea, 300.000 de produse fac parte din oferta Vivre, iar aproximativ 100.000 de produse provin de la comercianții din Vivre Marketplace.

vivre

Este al doilea an consecutiv în care Vivre vine în întâmpinarea clienților cu o ediție de vară a campaniei Black Friday. Retailerul dispune în prezent de aproximativ 200.000 de produse cu livrare rapidă, de șase ori mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

Reducerile vor fi aplicate la toate categoriile de produse disponibile pe platformele Vivre. Astfel, clienții vor putea opta pentru canapele de la 699,99 lei, scaune de la 89,99 lei, articole pentru grădină de la 15,99 lei, articole de modă și lifestyle de la 49,99 lei, ustensile de bucătărie de la 9,99 lei, lenjerii de pat de la 99,99 lei și multe altele.

Funcția de Augmented Reality

Pentru a îmbunătăți și eficientiza experiența de cumpărare, compania a optimizat recent funcția de Augmented Reality (AR), aceasta fiind disponibilă în prezent atât în aplicația Vivre, cât și pe website-ul www.vivre.ro. Peste 1.700 de produse pot fi testate de către clienți în format digital, înainte de a fi achiziționate. Produsele disponibile spre testare prin funcția AR pot fi identificate rapid, accesând filtrul Model 3D/Realitate Augmentată.

„Prima jumătate a acestui an a venit cu reorganizări masive din punct de vedere logistic la Vivre. Am schimbat structura depozitelor, am suplimentat capacitatea de stocare a produselor și eficientizăm în continuare sistemul de procesare al comenzilor. Scurtarea termenului de livrare rămâne o prioritate pentru Vivre și anul acesta, iar extinderea rapidă a marketplace-ului contribuie în mod direct la atingerea acestui obiectiv. Prin urmare, în campania de Black Friday, clienții se vor putea bucura nu doar de prețuri atractive, ci și de o livrare mai rapidă a produselor achiziționate”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Campania se va desfășura simultan în toate cele nouă țări în care Vivre este prezentă: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Informații suplimentare, precum și alte surprize din cadrul evenimentului pot fi descoperite accesând pagina www.vivre.ro/black-friday.

Vivre

Vivre este unul dintre principalii retaileri online din industria home & deco din CEE, fondat în 2012 de antreprenori români, cu vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Pe site-urile și aplicațiile mobile Vivre sunt disponibile peste 750.000 de piese de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii, colectate de la furnizori din întreaga lume. Vivre oferă zilnic mii de produse noi pentru cei care vor să devină proprii designeri. Promisiunea pe care compania o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *