Biano lansează Biano Star, primul serviciu de recenzii home & deco de la cumpărători, pentru achizițiile de mobilier și decorațiuni

Biano a conceput o nouă funcționalitate numită Biano Star, pentru a asista clienții de produse home & deco online, pe www.biano.ro, în procesele decizionale ale cumpărăturilor pentru cămin, cât și magazinele online să crească vânzările și să câștige mai multă încredere de la clienții lor.

biano

Biano Star este un sistem de recenzii ale clienților, atât pentru produse, cât și pentru magazinele online înregistrate pe marketplace-ul Biano.ro.

Clienților verificați li se va permite să încarce fotografii cu produsele pe care le-au achiziționat prin intermediul Biano, din propriile case, astfel încât potențialii noi cumpărători să aibă referințe suplimentare și să vadă cum se integrează aceste produse în cămine reale.

75% din vizitatorii marketplace-urilor cumpără produse de la un magazin online dacă acesta are recenzii de la alți clienți

Cumpărăturile de mobilă reprezintă o serie de decizii complexe, în care clienții sunt obișnuiți să „încerce înainte de a cumpăra” – să vadă mobilierul cu ochii lor, să-l încerce, să atingă materialul folosit etc.

Pentru cumpărăturile online home & deco, aspectul vizual, prin imagini de produs de înaltă calitate, joacă un rol important. Calitatea și fiabilitatea comercianților online diferă, motiv pentru care cumpărătorii doresc recenzii ale clienților, pentru a obține dovezi despre produsele selectate sau despre e-shop în general.

Nu doar motoarele de căutare atestă importanța recomandărilor și recenziilor în încheierea procesului de achiziție online, ci și statisticile la nivel european.

97% dintre consumatori declară că recenziile altor clienți asupra unui produs influențează decizia lor de cumpărare a acelui produs. În plus, 75% dintre cumpărătorii din marketplace-uri au încredere într-o magazin online după ce citesc toate review-urile acelui magazin. Conversiile pot crește chiar cu 270% la produsele și articolele cu recenzii ale clienților.

Avantajele Biano Star pentru ecosistemul home & deco online

Biano Star ajută magazinele online să crească vânzările și să câștige mai multă încredere de la clienții lor. Evaluarea fiecărui magazin va fi afișată pe Biano, ceea ce va spori automat vizibilitatea acelui magazin. Funcția Biano Star este disponibilă gratuit pentru orice magazin activ pe site.

După activarea funcției Biano Star și primirea primelor recenzii, un magazin online va fi favorizat automat în afișările din marketplace-ul www.biano.ro. La fel de important, clasamentul produselor afișate se va îmbunătăți proporțional cu numărul de recenzii.

Comercianții online de mobilă și decorațiuni interioare vor putea accesa ratingurile Biano Star printr-o analiză detaliată în panoul lor de administrare.

Gândită ca o funcționalitate cu beneficii atât pentru client, cât și pentru comerciant, Biano Star oferă încredere cumpărătorilor, iar magazinelor online – mai multă vizibilitate, plus date analitice pentru decizii de business inspirate (ca de exemplu: referitoare la transport).

Magazinele online home & deco pot afișa eticheta Biano Star

Biano Star este menit să ajute magazinele online partenere înregistrate pe www.biano.ro să fie percepute de încredere în ochii noilor clienți. Prin urmare, retailerul a pregătit o etichetă specială pentru orice magazin după ce a primit primele recenzii, ce poate fi afișată, de exemplu, în footer.

Biano

Biano.ro a fost lansat în 2018 în România și a devenit destinația ideală pentru cumpărătorii online de produse home & deco – și un partener de încredere pentru magazinele home & deco care doresc să-și sporească prezența online, volumul de clienți și veniturile.

La nivel mondial, retailerul este prezent în 7 țări și intenționează să se extindă pe alte piețe până la sfârșitul anului 2021. Retailerul este principalul partener de trafic de calitate pentru peste 1.500 de magazine online home & deco la nivel global și are peste 6 milioane de produse listate.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *