Marketplace-ul Biano.ro lansează Biano ECO, categoria cu mobilier și accesorii sustenabile pentru casă

Marketplace-ul home & deco Biano a creat o nouă categorie pe www.biano.ro, Biano ECO, unde utilizatorii pot găsi alternative la mobilier și accesorii sustenabile pentru casă, create cu o preocupare mai mare pentru mediul înconjurător, economisirea resurselor și limitarea supraconsumului. Noua categorie ECO reunește peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masă. 

biano.ro

Clasificarea produselor din secțiunea ECO

Produsele din secțiunea ECO vor fi clasificate exclusiv pe baza datelor furnizate de magazinele online partenere, care sunt active pe Biano. În plus, vizitatorii Biano vor avea două filtre noi la căutarea de produse eco-friendly:

  • Filtrul de materiale sustenabile – care grupează produse fabricate din materiale sustenabile și ușor de reciclat, ce ajută la conservarea resurselor primare, utilizarea lor implicând o povară mai mică pentru mediu. Sub acest filtru sunt cuprinse articole realizate din in, lână, cânepă sau lemn masiv, printre alte materiale durabile.
  • Filtrul pentru produse ecologice – care grupează produse realizate din alternative la produsele realizate pe scară largă, care economisesc energie, dar și banii clientului, precum și produse care încurajează un comportament mai ecologic. Sub acest filtru utilizatorii vor găsi, de exemplu, coșuri de reciclare, plite cu inducție, lumânări din soia și ceară de albine, panouri de iluminat solar sau economic, dar și stații de compostare și sere.

Biano ajută la crearea unor case mai bune pentru oameni cu gusturi diferite și stiluri de viață diferite. Cu Biano ECO nu vrem să ne separăm de cei care nu doresc sau nu pot alege opțiuni sustenabile de mobilier și piese de decorațiuni. Biano nu se schimbă într-un motor de căutare ecologică, ci pur și simplu crește pentru a face cumpărăturile mai ușoare pentru încă un grup de oameni”, explică Irina Jereghea, Business Development Manager www.biano.ro.

Categoria ECO este disponibilă pe platformele Biano și în Ungaria, Cehia, Slovacia și Cehia.

Biano

Biano.ro a fost lansat în 2018 și a devenit destinația ideală pentru cumpărătorii online de produse home & deco – și un partener de încredere pentru magazinele home & deco care doresc să-și sporească prezența online, volumul de clienți și veniturile.

La nivel mondial, Biano este prezent în alte 6 țări și intenționează să se extindă pe alte 3 sau 4 piețe până la sfârșitul anului 2021. Biano este principalul partener de trafic de calitate pentru peste 1.500 de magazine online home & deco la nivel global și are peste 6 milioane de produse listate.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *