Xella România aniversează 100 de ani de BCA prin lansarea de noi soluții performante de zidărie în portofoliul brandului Ytong

Xella România, liderul pieței locale și regionale de materiale de zidărie, marchează aniversarea a 100 de ani de existență internațională a zidăriei din beton celular autoclavizat (BCA) prin remodelarea completă a portofoliului brandului Ytong si lansarea a două game noi de zidărie performantă energetic sub numele de Ytong Clima+ și Ytong Thermo, continuând astfel planul de investiții în dezvoltarea constantă de soluții de zidărie pentru clădiri performante energetic.

xella

Această aniversare este o ocazie specială sa privim spre viitor, reîntărind responsabilitatea Xella față de mediu și față de clienții noștri. Acum 100 de ani, undeva in Suedia, in orașul Yxhults, se inventa un material de construcție care avea sa revoluționeze modul in care oamenii își construiesc casele. Astăzi, continuăm să investim în dezvoltarea de soluții constructive cu adevărat performante, cu scopul de a contribui măsurabil la dezvoltarea mediului construit din România, cu respect pentru clienții și partenerii noștri și nevoile lor, actuale și de viitor.”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella România.

Două noi game de produse

După peste 18 luni de testare, împreună cu centrul de cercetare-dezvoltare al Xella din Germania, portofoliul Ytong realizat în fabrica Xella din Păulești (jud. Prahova) este îmbunătățit și completat cu două noi game de produse, dezvoltate special pentru a răspunde cerințelor viitoare pentru construcții eficiente energetic nZEB, adaptate specificului și normelor din România.

Ytong Clima+ reprezintă cea mai performantă energetic soluție de zidărie produsă astăzi în România, gama dezvoltată în acord cu cele mai exigente standarde europene și o inovație în materie de zidărie monostrat, fără nevoie de termoizolare suplimentară.

Ytong Thermo este soluția ideală pentru peretele multistrat al clădirilor nZEB, oferind o durabilitate de excepție utilizând materiale naturale cu excelente proprietăți.

Noul portofoliu Ytong redefinește performanța în materie de zidărie moderna, eficientă energetic și răspunde celor mai stricte criterii pentru construcții durabile și performante energetic. Aceste produse au la baza trendurile internaționale în domeniul construcțiilor verzi, sustenabile si reprezintă un pas important în evoluția tehnologiei pentru construcțiile viitorului.

Xella România

Xella România este filiala locală a Xella Group, lider european în furnizarea de soluții de construcție durabile, eficiente și accesibile pentru întreaga structură a casei.

Punând accentul pe inovație continuă și calitate în construcții, Xella produce și comercializează o gamă largă de soluții de zidărie și termoizolație care răspund nevoilor de soluții sustenabile, eficiență si accesibilitate în construcții.

Xella este liderul pieței de BCA din România și unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții, operand trei unități de producție BCA si având o cifră de afaceri de peste 89 milioane Eur în 2022.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *