VELUX România: ferestrele și soluțiile de protecție termică marca Velux pot reduce amprenta de carbon cu până la 50%

VELUX România vine cu soluții de protecție termică, din materiale reciclate, care au o amprentă de carbon redusă cu 50%. Acestea sunt concepute pentru a reduce eficient căldura din interiorul locuințelor și au un impact semnificativ asupra consumului de energie.

Velux

Pe măsură ce temperatura crește, căldura din locuință poate afecta somnul, munca și activitățile de zi cu zi, iar oamenii caută soluții inovatoare pentru a-și menține camerele răcoroase. La o simplă căutare pe internet, se găsesc o varietate de soluții DIY („Do It Yourself”). Cu toate acestea, multe dintre ele se dovedesc ineficiente, iar implementarea acestora poate duce la consecințe neplăcute, precum apariția mucegaiului, creșterea facturilor la energie electrică sau defectarea echipamentelor electronice, susțin specialiștii VELUX.

Prevenirea supraîncălzirii

Reprezentanții VELUX declară, de asemenea, că cel mai bun mod de a menține o temperatură plăcută în locuință constă în prevenirea supraîncălzirii, prin ventilarea în primele ore ale dimineții și în perioadele răcoroase ale nopții pentru a reîmprospătarea încăperea.

“În cazul în care doriți să aduceți natura în interiorul casei, Colecția de rulouri VELUX Nature este soluția perfectă. Aceste rulouri nu numai că vă ajută să controlați lumina, dar sunt realizate în principal din materiale reciclate, având o amprentă de carbon cu 50% mai mică față de alte colecții. Inspirată de liniștea și armonia naturii, Colecția VELUX Nature vă permite să decorați interiorul cu nuanțe calme și plăcute”, spune Noémi Ritea, Director de Piață VELUX România și Moldova. 

Rulourile VELUX

Rulourile sunt disponibile în 8 culori noi, inclusiv 4 opțiuni de blocare a luminii și 4 opțiuni semitransparente, care permit controlul cantității de lumină naturală care să pătrundă în casă. 

Totodată, specialiștii VELUX recomandă utilizarea soluțiilor sigure și eficiente pentru a evita supraîncălzirea locuințelor. Astfel, acestea pot fi esențiale pentru ca proiectul „Do It Yourself” să transforme casa într-un mediu mai plăcut, fără a investi în metode care nu aduc rezultate satisfăcătoare.

Potrivit acestora, blocarea sau controlul căldurii care intră în casă poate fi o modalitate utilă pentru a obține o schimbare semnificativă. Astfel, rulourile VELUX reduc căldura radiantă cu până la 76% și mențin încăperile de la mansardă la o temperatură confortabilă chiar și în zilele toride de vară. Plasa transparentă permite trecerea luminii și menține vizibilitatea exterioară, iar roletele exterioare pot reduce căldura care intră prin ferestre cu până la 93%. Atât roletele exterioare, cât și rulourile oferă intimitate și protecție împotriva luminii directe a soarelui, iar montarea lor este mai ușoară decât recrearea unor metode mai puțin eficiente, confecționate acasă. 

Grupul VELUX 

Transforming spaces, since 1941. De peste 80 de ani, VELUX a ajutat oamenii să transforme spațiile interioare în medii ideale, cu ajutorul luminii naturale și a aerului proaspăt.  Gama noastră variată de produse include ferestre de mansardă, ferestre pentru acoperiș terasă, rulouri interioare, produse pentru protecție solară și rolete exterioare, precum și soluții de montaj și sisteme  de control pentru casă inteligentă.  

Prin crearea unor locuri mai luminoase, mai sănătoase și mai durabile pentru a trăi, munci, învăța și a ne juca, facilităm o calitate mai bună a vieții pentru oamenii din întreaga lume. Lucrăm la nivel global – cu operațiuni de vânzări și producție în peste 40 de țări și aproximativ 11.500 de angajați în întreaga lume. Grupul VELUX este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (THE VELUX FOUNDATIONS) și de familie.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *