VEKA lansează VEKA SPECTRAL, o inovație în domeniul sistemelor de profile PVC

VEKA lansează în România o inovaţie în domeniul sistemelor de profile PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă – VEKA SPECTRAL.

VEKA SPECTRALNoua soluţie propusă de VEKA, care se diferențiază printr-un design unic din perspectiva finisării suprafețelor vizibile ale profilelor, va fi disponibilă în ţara noastră începând cu luna iunie.

„Într-o piaţă aflată în continuă schimbare, unde cerinţele şi aşteptările clienţilor cresc de la o zi la alta, propunem o nouă soluţie capabilă să răspundă celor mai riguroase exigenţe. Nevoia de inovație și de o diversificare a culorilor şi design-ului, pentru ca profilele PVC să se armonizeze în universul creat de arhitecţi, au condus la crearea unui nou concept – VEKA SPECTRAL. Datorită unei rezistențe deosebite împotriva zgârieturilor și a factorilor de mediu, dar și a faptului că beneficiază de durabilitatea clasei A, exclusivă în cadrul soluțiilor VEKA, noua platformă cromatică vine cu o garanție de 10 ani cu privire la rezistența la intemperii.”, spune Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.

O nouă dimensiune estetică

VEKA SPECTRAL propune un design original şi o paletă cromatică ultramată, în premieră, pentru a răspunde astfel tendințelor actuale şi viitoare. Procesul rafinat de lăcuire prin călire conferă o senzație catifelată la atingere, asigură o rezistență sporită la zgârieturi şi factori naturali externi. În plus, efectul Anti-Graffiti protejează împotriva amprentelor, respinge impurităţile şi facilitează curăţarea ușoară. Inovaţia în tehnologia finisării suprafeţelor constă şi în diversificarea design-ului prin efecte metalice, ceea ce permite un răspuns scurt la toate tendinţele arhitecturale posibile.

Nuanţe exclusive pentru clienţii cu viziune

Primele trei culori din gamă (anthrazit ultramatt, fenstergrau ultramatt şi umbra ultramatt) sunt definite prin eleganță și sunt dedicate clienților cu viziune, care își doresc un design atipic în locuințele lor. Pentru a răspunde cât mai multor cerinţe, VEKA pregăteşte în continuare diverse modele şi texturi, dar şi alte versiuni de culori, de la ultra-matt la high-gloss.

Ca toate celelalte soluţii VEKA, și noul concept a fost supus testelor RAL, inclusiv prin expunerea constantă la temperaturi înalte și umiditate extremă, într-o cameră climatică, precum și iradierea cu lumină UV și ploaie simulată.

Absorbție redusă la căldură și rezistență

Tehnologia VEKA este în continuă dezvoltare, atât ca număr de culori disponibile, cât şi în ceea ce priveşte caracteristicile produselor. De această expertiză în domeniu beneficiază și sistemul VEKA SPECTRAL, o soluţie lansată după cercetări amănunţite în laboratoarele companiei. Păstrând calitatea recunoscută la nivel internațional, noua tehnologie este caracterizată atât de culoare şi design inovator, cât şi de trăsături inegalabile precum absorbția redusă de căldură, ce duce la stabilizarea profilelor, şi rezistenţa la schimbările de temperatură şi umiditate.

Mai mult, VEKA SPECTRAL este complet reciclabil, iar procesul de prelucrare nu implică modificări pe liniile de fabricaţie.

Dedicată exclusiv partenerilor VEKA, această inovație în domeniul sistemelor de profile PVC este soluția pentru un design ce uimeşte prin aspect şi standard înalt de calitate.

VEKA ROMÂNIA, înfiinţată în anul 2000, este deţinută în totalitate de către VEKA AG Germania şi are peste 30 de angajaţi, în prezent derulând afaceri cu peste 180 de parteneri în întreaga ţară. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv în clasa A de calitate, oferă clienţilor soluţii individualizate din categoria premium, disponibile în peste 50 de nuanţe, precum şi profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretenţioase cerinţe estetice. Reciclabile în proporţie de 100%, aceste sisteme oferă soluţia ideală, atât din punct de vedere al izolării termice, al funcţionalităţii, stabilităţii şi uşurinţei de întreţinere, cât şi în ceea ce priveşte durabilitatea şi protecţia mediului înconjurător. Fie că este vorba despre ferestre, uşi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA poate oferi soluţia perfectă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *