VEKA anulează participarea la Fensterbau Frontale 2020 ca măsură de prevenție în vederea limitării efectelor epidemiei de Coronavirus

Consiliul executiv al Grupului VEKA a decis anularea participării la târgul Fensterbau Frontale de la Nuremberg din acest an. Această decizie este rezultatul situației de răspândire a epidemiei de Coronavirus, care a devenit mai acută în ultimele săptămâni, precum și a feedback-ului primit din industrie și din partea clienților.

VEKA

Amânarea Fensterbau Frontale până în iunie a fost considerată, la început, o șansă bună să fim prezenți la acest eveniment foarte important din industria în care activăm, însă, situația din Germania și Europa s-a schimbat drastic în ultimele zile. Preocuparea VEKA pentru sănătatea și siguranța angajaților și a clienților trebuia să fie pusă în mod natural peste toate celelalte interese.

« Din punctul nostru de vedere, am luat o decizie corectă. Siguranța, sănătatea și starea de bine a colegilor noștri, a clienților și partenerilor sunt cea mai mare preocupare. Evident, această decizie ne impactează, deoarece știm cât de importantă este această expoziție pentru întreaga industrie.

Echipa VEKA aștepta cu nerăbdare să prezinte vizitatorilor rezultatele multor luni de muncă: cele mai recente inovații, sistemul de uși culisante complet reproiectat – VEKAMOTION 82, noul sistem de ferestre AluConnect, o soluție inovatoare care îmbină eficiența PVC-ului cu avantajele aluminiului. Pentru a oferi în continuare clienților și partenerilor de afaceri o privire de ansamblu asupra principalelor noutăți VEKA, dezvoltăm în prezent metode alternative de prezentare cu care vom reveni în curând », a declarat Andreas Hartleif, CEO VEKA AG.

VEKA 

Fondată în anul 1969, ca urmare a preluării producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea doar 8 angajaţi, VEKA a devenit, în 2011, lider mondial pe piaţa sistemelor de profiluri PVC pentru uşi, ferestre şi obloane, numărând astăzi peste 6.000 de angajaţi şi înregistrând vânzări de aproximativ un miliard de euro în întreaga lume. Prezent pe 4 continente, grupul VEKA îşi desfăşoară activitatea în 41 de locaţii la nivel mondial.

VEKA ROMÂNIA, înfiinţată în anul 2000, este deţinută în totalitate de către VEKA AG Germania şi are peste 30 de angajaţi, în prezent derulând afaceri cu peste 180 de parteneri în întreaga ţară. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv în clasa A de calitate, oferă clienţilor soluţii individualizate din categoria premium, disponibile în peste 50 de nuanţe, precum şi profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretenţioase cerinţe estetice. Reciclabile în proporţie de 100%, aceste sisteme oferă soluţia ideală, atât din punct de vedere al izolării termice, al funcţionalităţii, stabilităţii şi uşurinţei de întreţinere, cât şi în ceea ce priveşte durabilitatea şi protecţia mediului înconjurător. Fie că este vorba despre ferestre, uşi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA poate oferi soluţia perfectă.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *