VEKA prezintă concepte inovatoare pentru construcția de ferestre și uși în cadrul Fensterbau Frontale 2020

Grupul VEKA, liderul mondial pe piaţa sistemelor de profiluri PVC pentru uşi, ferestre şi obloane, va prezenta anul acesta, în cadrul târgului Fensterbau Frontale de la Nuremberg (18 – 21 martie 2020), viitoarele soluții pentru construcția de ferestre și uși.

veka

Vizitatorii standului de peste 1.100 m² pot vedea ce înseamnă să fii „Pregătit pentru viitor” – deviza sub care VEKA se prezintă publicului în perioada 18 – 21 martie, cu inovații care revoluționează piața de profil.

Seria noutăților începe cu noul VEKA AluConnect, o soluție inovatoare care îmbină eficiența PVC-ului cu avantajele aluminiului, fără a face compromisuri asupra calității sau a performanței produsului. Lucrările de dezvoltare ale sistemului de uși culisante complet reproiectat – VEKAMOTION 82 au avut la bază atenția pentru design și un proces ușor de fabricație.

Cu versiunea de proiectare VEKAMOTION 82 MAX cu element fix, incidența luminii, deja generoasă datorită noului design ce micșorează dimensinile cercevelei este îmbunătățită. Astfel, soluțiile practice au fost gândite pentru a răspunde unor cerințe importante precum accesibilitatea, securitatea, umbrirea și instalarea simplificată. Mai multe modele expuse vor oferi șansa vizitatorilor să se convingă de numeroasele avantaje ale noului sistem.

“Suntem convinși că, odată cu apariția noastră la FENSTERBAU FRONTALE în acest an, vom putea arăta clienților din întreaga lume că avem răspunsuri la întrebările importante ale viitorului. Obiectivul principal este de a ne plasa clienții în centrul gândirii și acțiunilor noastre, pentru a asigura avantajele și succesul competitiv al fiecărui partener VEKA pe termen lung”, a declarat Josef Beckhoff, Membru al Comitetului Executiv VEKA pentru vânzări și marketing.

Tehnologia de finisare a suprafețelor VEKA SPECTRAL, unică în branșă și care a fost introdusă recent cu succes pe piață, va fi utilizată în multe modele expuse, demonstrând rezultatul excelent al multor ani de cercetare în laboratoarele VEKA și o tehnologie care a evoluat constant, concretizată într-un produs exclusiv. Datorită aspectului său unic, precum și caracteristicilor sale tehnice excelente, VEKA SPECTRAL cunoaște o cerere din ce în ce mai mare din partea arhitecților și a proprietarilor de locuințe. Dovadă sunt cele nouă culori disponibile acum, precum și alte varietăți de culori posibile care vor fi expuse.

În zona de umbrire, VEKA va arăta noi completări la sistemul de rulouri VEKAVARIANT, care oferă soluții atractive pentru clădirile noi cu jaluzele venețiene sau noi rulouri. Noile cuplaje pot fi utilizate pe sisteme pentru SOFTLINE 76 și SOFTLINE 82 și oferă numeroase avantaje în construcția elementelor de fațadă mai mari. Acest lucru face posibilă schimbarea direcției de deschidere către interior și exterior, simplificând totodată instalarea atât pe construcția finită, cât și pe șantier.

Aceste inovații demonstrează atenția constantă a VEKA de a menține avantajul competitiv al propriilor producători pe o piață concurențială. Din acest motiv, VEKA continuă să-și construiască profilurile pentru a îndeplini standardul de calitate clasa A conform EN 12608 – o caracteristică suplimentară care le diferențiază în termeni de utilizare maximă și longevitate.

Zona de digitalizare și automatizare reprezintă o componentă importantă în cadrul târgului

Dezvoltatorii VEKA și filiala proprie a companiei nou formate, DBS, au dezvoltat în ultimele luni soluții practice și accesibile pentru parteneri.

„Într-o piaţă aflată în continuă schimbare, în care cerinţele şi aşteptările clienţilor cresc de la o perioadă la alta, preocuparea noastră este de a veni cu soluții și inovații capabile să răspundă celor mai riguroase exigenţe. În ceea ce privește construcția de ferestre suntem aliniați cu piețele mari din Europa și acest lucru ne bucură. Anul trecut am dezvoltat VEKA SPECTRAL cu noi culori, anul acesta continuăm seria inovațiilor, iar tot ce vom lansa după expoziția de la Nuremberg va fi disponibil pe piața din România concomitent cu piețele vestice, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.

Pentru a beneficia de suficient spațiu pentru numeroasele inovații, suprafața standului expozițional VEKA a fost extinsă la peste 1.100 m². Acest lucru a permis, de asemenea, realizarea unui spațiu adiacent dedicat întâlnirilor, ideal pentru discuții și schimburi de opinii cu experți în domeniu și producători de ferestre din întreaga lume.

VEKA 

Fondată în anul 1969, ca urmare a preluării producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea doar 8 angajaţi, VEKA a devenit, în 2011, lider mondial pe piaţa sistemelor de profiluri PVC pentru uşi, ferestre şi obloane, numărând astăzi peste 5.600 de angajaţi şi înregistrând vânzări de aproximativ un miliard de euro în întreaga lume. Prezent pe 4 continente, grupul VEKA îşi desfăşoară activitatea în 38 de locaţii la nivel mondial.

VEKA ROMÂNIA, înfiinţată în anul 2000, este deţinută în totalitate de către VEKA AG Germania şi are peste 30 de angajaţi, în prezent derulând afaceri cu peste 180 de parteneri în întreaga ţară. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv în clasa A de calitate, oferă clienţilor soluţii individualizate din categoria premium, disponibile în peste 50 de nuanţe, precum şi profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretenţioase cerinţe estetice. Reciclabile în proporţie de 100%, aceste sisteme oferă soluţia ideală, atât din punct de vedere al izolării termice, al funcţionalităţii, stabilităţii şi uşurinţei de întreţinere, cât şi în ceea ce priveşte durabilitatea şi protecţia mediului înconjurător. Fie că este vorba despre ferestre, uşi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA poate oferi soluţia perfectă.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *