Vata minerală Isover propune soluția „Mansarda Perfectă”

Vata minerală Isover, produsă utilizând materii prime, naturale, cvasi–inepuizabile, precum nisipul pentru vata de sticlă, respectiv bazaltul și dolomita pentru vata bazaltică, propune soluția „Mansarda perfectă”.

IsoverDe peste 60 de ani, vata minerală Isover oferă temperaturi între 20 și 26 de grade Celsius în fiecare casă, indiferent de sezon.

Soluția “Mansarda Perfectă” presupune folosirea saltelelor de vată minerală de sticlă Isover Uniroll Plus (0,036W/mK) – montate în 25 cm grosime și VARIO® – un sistem de barieră de vapori și difuzie ce controlează și elimină umiditatea în exces, previne condensul și mai ales, apariția mucegaiului și igrasiei.

Isover

Saint-Gobain ISOVER creează soluții eficiente de izolare termică și acustică pentru construcții eficiente energetic, pentru a oferi confort si siguranță utilizatorilor sai și pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator.

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovaţie, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii creează, produce şi distribuie materiale de construcţii performante, oferind soluţii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *