Siniat Romania s-a alăturat campaniei „Români pentru români”

Siniat România, unul dintre producătorii și furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi, s-a alăturat anul acesta campaniei „Români pentru Români”, derulată de Asociația Habitat pentru Umanitate Pitești.

Siniat_Habitat pentru Umanitate_1Campania „Români pentru Români” a început în august 2014, având ca beneficiari victimele indundațiilor din iulie anul trecut, din satul Milcoveni, comuna Corbu, județul Olt. Intemperiile au distrus 99 de case și au avariat alte 1.163, în afară de alte sute inundate și mii de anexe distruse sau deteriorate.

Siniat România a contribuit la construirea acestor locuințe, prin acțiuni de voluntariat și prin sponsorizarea cu materiale de finisaje interioare de cea mai bună calitate.

În prima zi alături de Habitat pentru Umanitate Pitești, voluntarii Siniat au lucrat la casa unei familii formate dintr-o mamă văduvă și fiul acesteia, unde au refăcut pardoseala și camerele interioare prin montarea plăcilor de gips-carton. În următoarele zile, voluntarii au venit în ajutorul altei familii, de data aceasta mai numeroasă. Echipa Siniat a montat plăcile de gips-carton și geamurile și au contribuit la aducerea construcției la un pas mai aproape de finalizare.

“Ne-am alăturat cu drag inițiativei Habitat pentru Umanitate Pitești și ne-am bucurat că am putut oferi o mână de ajutor familiilor din județul Olt. Cu toții avem nevoie de o locuință sigură și decentă, iar victimele dezastrelor naturale trebuie sprijinite în astfel de situații. Ne-au impresionat cazurile celor care, în urma acestor tragedii, au rămas fără case și vom continua să ne implicăm în acțiuni de voluntariat care să aducă o speranță în viața acestor oameni”, a declarat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

Siniat România este unul din cei mai mari producători și furnizori mondiali de materiale de calitate și soluții pentru construcții. Compania are un angajament față de oameni și regiuni, asigurându-se că acțiunile și activitățile lor vor avea întotdeauna un impact pozitiv în societate și în mediu. Din acest angajament fac parte și acțiunile de voluntariat și sponzorizare ale diverselor acțiuni umanitare, cum sunt și cele derulate de către Asociația Habitat pentru Umanitate din Pitești.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,222 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Siniat Romania s-a alăturat campaniei „Români pentru români”

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.