Saint-Gobain Rigips a primit Trofeul EURO-Construcţii

În cadrul galei de premiere anuale EURO-Construcţii 2015, compania Saint-Gobain Rigips a primit Trofeul EURO-Construcţii şi diploma de excelenţă pentru promovarea de soluţii inovatoare şi pentru contribuţia specială la dezvoltarea sectorului de construcții din România.

saint gobain1Este cel de-al doilea an consecutiv în care Saint-Gobain Rigips se află printre premianţii Galei „Premiile pieţei de construcţii, EURO-Construcţii”. Distincţia de anul acesta a fost acordată companiei la categoria „Reliable Brands” (n.a. mărci de încredere) pentru promovarea de soluţii inovatoare în domeniul construcţiilor şi contribuţia specială adusă la dezvoltarea pieţei de construcţii din România.

Prezenţa companiei Saint-Gobain Rigips pentru al doilea an consecutiv pe lista de câştigători ai competiţiei EURO-Construcţii este o recunoaştere a eforturilor pe care le depunem în mod constant în domeniul inovării şi pentru calitatea produselor noastre. Diploma de excelenţă pentru promovarea soluţiilor inovatoare şi contribuţia specială adusă la dezvoltarea pieţei de construcţii din România reprezintă o onoare pentru noi, dar şi un motiv în plus pentru a continua călătoria noastră în domeniul construcţiilor sustenabile, pe acelaşi drum plin de profesionalism,a declarat dl. Constantin Hariton, director general al Saint Gobain Rigips.

Saint-Gobain Rigips apreciază Gala EURO-Construcţii ca un prilej optim pentru a recompensa excelenţa în afaceri a companiilor ce activează în sectorul naţional de construcţii şi un imbold de a ridica mereu stacheta.

Gala a fost organizată pe 25 mai 2015, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti şi au participat peste 360 de invitaţi. Un număr de 69 de companii şi 11 organizaţii instituţionale din domeniile de construcţii şi instalaţii au fost premiate în cadrul celor 4 categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovaţie şi Tehnologie, Sustenabilitate & CSR, Reliable Brands.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *