Reduceri de până la 30% la ELVILA, în cadrul campaniei Black Friday din perioada 20 – 30 noiembrie

În perioada 20 – 30 noiembrie 2015, ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producţiei si comercializării mobilei din România, va avea propriul Black Friday cu reduceri de până la 30% la o parte dintre produsele sale.

Campania Black Friday de la ELVILA va fi activă in perioada 20.11-30.11.2015, iar cele mai multe reduceri vor fi de 20% şi 30% la canapele extensibile şi fixe, colţare, paturi tapiţate, biblioteci, grupuri de colţ, cuiere, mese de bucătărie şi mese de cafea pentru sufragerie.

De asemenea, promoţia va avea si două pachete promoţionale: unul pentru sufragerie compus din bibliotecă şi canapea şi altul pentru dormitor, compus din dulap 4 uşi, pat + saltea ortopedică cu dimensiunea de 200×160 cm, din matase, la care se adaugă un suport saltea şi 2 noptiere.

Întreaga ofertă promoţională de Black Friday de la ELVILA o găsiţi aici (oferta este valabilă în limita stocului disponibil).

Dormitor-Cristina-cires-web

Ambient tara venghe

Ambient Hol Belle floricele maro si biblioteca Stil covor drept

Încă din anul 1972, Fabrică Relaxa de la Mizil (aflată între oraşele Ploieşti şi Buzău) produce mobilier tapitat: canapele, fotolii, tabureţi, saltele şi paturi. În această fabrică funcţionează trei secţii: “Arcuri şi miezuri elastice”, “Saltele” şi “Mobilier tapitat”.

Relaxa face parte dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România din anul 1992. Saltelele Relaxa cu arcuri au o tradiţie îndelungată, Relaxa având la baza o vastă experienţă în domeniul tapiţeriei. Canapelele sunt comercializate atât la nivel nationat cât şi la nivel internaţional (Olanda, Austria, Germania, Italia, Franţa, Anglia).

Elvila produce şi comercializează mobilier pentru casă şi birou. Gama de produse de mobilier cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii şi tineret, bucătării, grupe de colţ, mic mobilier (comode, mese, măsuţe, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii şi saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clienţilor se poate executa şi mobilier personalizat la comandă.

În prezent, Elvila deţine un număr de 24 de magazine la nivel naţional, dintre care 16 magazine proprii în: Alexandria, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Beiuş, Brad, BraşovBucureşti, Cluj,Constanţa, Focşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Mizil, Ploieşti şi 8 magazine în sistem de franciză.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *