Policolor a introdus pe piață Pudra Anti-țânțari Deko Professional, produs pentru tavane

Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, a introdus pe piața home&deco un produs unic în România: Pudra Anti-țânțari Deko Professional, produs pentru tavane cu acțiune insecticidă de combatere a țânțarilor.

țânțariEste vorba de un amestec sub formă de pulbere cu biocizi încapsulați care, în combinație cu apa, devine emulsie, se aplică ușor și se usucă rapid. Biocizii încapsulați formează o peliculă ce combate țânțarii sau alte insecte zburătoare, ei eliberându-se treptat, timpul de eficacitate fiind de doi ani. În plus, produsul formează o peliculă de permeabilitate ridicată la vaporii de apă, astfel eliminându-se pericolul formării condensului și igrasiei.

„Inovația este una din principalele noastre preocupări la Policolor. Așa am ajuns să avem pe piață acest produs revoluționar, o solutie profesională din gama specializată DEKO. Pudra anti-țânțari protejează de o problemă atât de sâcâitoare, cu care probabil fiecare dintre noi s-a întâlnit și pentru care nu existau încă soluții eficace pe termen lung. Acest produs unic este conceput special pentru a anihila instantaneu țânțarii, se aplică o dată la doi ani pe tavan și nu este periculos pentru animalele de companie”, declară Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

Este soluția alternativă și de lungă durată, față de sprayuri, aparate anti-țânțari pentru priză sau inestetica plasă de la ferestre, care nu poate fi folosită întotdeauna. Deko Pudră Anti-țânțari pentru tavane este un produs ideal de folosit pentru locuințele aflate în zonele cu acumulări de apă statică, respectiv în zone cu lacuri, mlaștini sau delte. Este disponibilă în ambalaje de 1,5 kg, din care rezultă 2,1 l vopsea. Pudra se folosește doar în amestec cu apa, în raport de 1:1 (1,5 litri apă pentru o găleată cu 1,5 kg pudră), omogenizând cu bormașina cu mixer. Lichidul obținut se poate utiliza în maximum 30 de zile, iar suprafața pe care se aplică trebuie să fie perfect uscată, curățată de orice impurități sau porțiuni neaderente, și să fie lipsită de mucegai.

Produsul este disponibil la nivel național în magazinele DEDEMAN.

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom –, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor în cadrul Policolor Automotive – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol – și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. Compania dispune în prezent de o reţea de 11 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *