Protecta Metal Expert de la Policolor: 11.5 milioane mp salvați de rugină în 20 de ani

În 2020, PROTECTA 3 în 1 aniversează 20 de ani de la apariția produsului pe piață. Peste 11.5 milioane de metri pătrați de suprafețe metalice au fost salvați de rugină în această perioadă prin aplicarea produsului în 2 straturi. De aproape 20 de ani, cel mai important brand al gamei PROTECTA METAL EXPERT de la Policolor S.A. se numără printre soluțiile preferate în combaterea problemelor legate de coroziunea suprafețelor metalice.

Policolor

Peste 30% dintre clienți și-au alocat mai mult timp proiectelor DIY. Top preocupări: renovarea, combaterea mucegaiului și a ruginei.

Ne-am bucurat că produsul nostru a putut să vină și în întâmpinarea celor care anul acesta, odată cu condițiile speciale de muncă și de viață, au alocat mai mult timp proiectelor de DIY.

Din statisticile noastre, peste 30% dintre clienți și-au alocat mai mult timp pentru întreținerea, reparerea sau recondiționarea obiectelor din casă și din curte, în loc să le arunce. Imediat după nevoia de împrospătare a casei cu vopsea lavabilă, mucegaiul și rugina sunt urmatoarele două cauze care generează lucrări tip DIY sau realizate cu ajutorul meșterilor.

Rugina afectează în fiecare an mii de articole din metal. Tocmai de aceea, trebuie îndepărtată rapid și eficient, folosind mereu produsele potrivite.

PROTECTA METAL EXPERT a dezvoltat de-a lungul timpului o întreagă gamă pentru protecția metalelor de orice tip, ușor și rapid de utilizat, care au reușit să elimine pasul istovitor al îndepărtării inițiale a ruginii, de aici și utilizarea facilă tip do-it-yourself. Produsul se aplică direct pe suprafețe și acționează într-un timp foarte scurt”, declară Alina Neamțu, Policolor Group Brand Manager.

În 24 de ore o măsuță ruginită poate deveni un obiect șic de decor

De la garduri, bănci, stâlpi, acoperișuri, până la grătare sau mici obiecte metalice afectate de timp, cu soluțiile potrivite, toate pot începe o viață nouă. Cu siguranță în casa și curtea fiecăruia sunt integrate suprafețe metalice diverse, de la chiuveta din bucătărie, la suportul pentru vase și până la banca din curte sau uneltele pentru grădinărit. În timp, toate acestea pot fi afectate de rugină. Iar de cele mai multe ori durează maximum 30 de minute să aplici direct pe rugină PROTECTA 3 în 1, iar în 24 de ore se produce uscarea integrală și obiectul salvat își recapătă aspectul și funcționalitatea.

Cu pensula sau trafaletul, în funcție de mărimea suprafeței, emailul se aplică ușor, iar pe lângă îndepărtarea ruginei și protecția viitoare a suprafeței metalice, poate contribui și la un look modern al obiectului- 13 culori pot schimba o măsuță de cafea din fier într-un obiect șic verde texturat, aur sau cupru vechi.

Policolor

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol – în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de magazine de retail tradiţional, în marile reţele de bricolaj din România și în mii de service-uri auto. Compania dispune, de asemenea, de 4 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România, cu o nouă unitate de producție aflată în București, pe Bd. Timișoara şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *