Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care PPG Europe BV preia compania DEUTEK SA

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care PPG Europe BV preia compania DEUTEK SA, după ce la sfârșitul lunii noiembrie, La sfârşitul lunii noiembrie 2016, Autoritatea de concurenţă anunța evaluarea operaţiunii de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice. 

DEUTEK SAPPG Europe BV este o societate cu răspundere limitată, înregistrată conform legislaţiei din Olanda, şi face parte din grupul internaţional PPG Industries. Companiile membre ale grupului PPG Industries sunt active în domeniul producţiei şi comercializării de vopseluri, materiale industriale, produse chimice şi sticlă, în peste 150 de ţări din întreaga lume, în principal în America, Europa şi Africa.

În România, PPG Europe BV deţine compania PPG Coatings România SRL.

DEUTEK SA este o companie activă în domeniul producţiei şi comercializării de lacuri şi vopseluri.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu reglementările în domeniu, şi a constatat că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor confidenţiale.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *