Poly Max este soluția completă pentru orice material, orice suprafață

Poly Max este soluția perfectă pentru orice aplicație de construcție, renovare sau reparare, atât acasă cât și pe șantiere.

Poly MaxGama de top a produselor Bison, Poly Max răspunde cu succes celor mai solicitante aplicații de lipire, fixare sau etanșare. Lipește în timp record orice material de construcție pe orice suprafață, chiar și în cazul aplicațiilor pe verticală sau subacvatice!

Piața de construcții de noi locuințe a impus dezvoltarea unor adezivi și etanșeizanți mai performați, ca urmare a noilor reglementări de prevenție a dezastrelor produse de furtuni puternice, inundații, mucegai sau alte evenimente naturale. Costul ridicat al materiei prime și numărul crescut de reglementări de mediu privind emisiile de solvenți, gaze sau toxicitatea produselor au condus, în multe țări din Comunitatea Europeană, la declinul adezivilor și etanșeizanților pe bază de solvent și la creșterea consumului de produse pe bază de polimeri. Astfel, gama Bison Poly Max răspunde perfect tendințelor vizate de Comunitatea Europeană.

Spre deosebire de adezivii și etanșeizanții obișnuiți, produsele Bison Poly Max nu conțin solvenți sau acizi, nu deteriorează suprafețele și nici nu au miros neplăcut. Adeziunea este foarte puternică, are o rezistență mare în timp, este permanent elastică și rezistență la umezeală, temperatură, radiații UV și îmbătrânire. Bison Poly Max poate fi folosit și la interior și la exterior. Se poate vopsi după uscare și nu se contractă. Recomandat chiar și pentru aplicații subacvatice sau în zone și pe suprafețe umede.

Gama Poly Max este compusă din 4 variante, potrivite pentru orice aplicație specifică.

Poly Max Polymer este un adeziv și etanșeizant universal, potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, cu rezistență finală foarte mare, rămânând permanent elastic. Disponibil la cartuș de 465g.

Poly Max Original Express este un adeziv și etanșeizant de calitate superioară, cu uscare foarte rapidă (timp de uscare/manipulare: 30 min), permanent elastic, potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, cu rezistență finală foarte mare. Disponibil la cartuș 425g și la tub 125g, pentru aplicații reduse.

Poly Max Crystal Express este un adeziv și etanșeizant de calitate superioară, 100% transparent, cu uscare foarte rapidă (timp de uscare/manipulare: 2 ore), permanent elastică, potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, cu rezistență finală foarte mare. Disponibil la cartuș 300g și la tub 110g.

Poly Max High Tack Express este un adeziv și etanșeizant de calitate superioară, potrivit pentru aplicații foarte grele sau dispuse pe verticală, cu uscare foarte rapidă (timp de uscare/manipulare: 30 min), potrivit pentru toate materialele și toate suprafețele, pentru uz interior și exterior, permanent elastic, cu aderență inițială foarte mare și rezistență finală foarte ridicată. Disponibil la cartuș 425g.

Gama Poly Max este soluția completă pentru orice aplicație din cele mai diverse domenii: combină puterea adezivilor de montaj, elasticitatea și impermeabilitatea etanșeizanților siliconici și capacitatea de a fi vopsit a etanșeizanților acrilici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii, Home&Deco şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Poly Max este soluția completă pentru orice material, orice suprafață
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.