Policolor lansează Spor Villa Yacht 3 în 1, lacul lucios pe bază de apă destinat suprafețelor din lemn

Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, lansează cel mai nou produs premium din gama SPOR: Spor Villa Yacht 3 în 1, lac lucios pe bază de apă.

PolicolorProdusul e un lac transparent, incolor sau colorat, lucios, destinat protejării și decorării suprafețelor din lemn atât la interior, cât și la exterior.  Oferă protecție de durată la intemperii și protecție UV de până la 10 ani!

Mai mult, noul lac premium poate fi colorat într-o paletă de culori extrem de diversă și aduce în prim plan în fiecare locuință, ori în exteriorul ei, rolul de design pe care lemnul  îl poate juca în crearea unui ambient agreabil.

Spor Villa Yacht este un produs 3 în 1, adică are rol de grund, baiț și lac, cu scop de protecție, colorare și decorare. Incolor sau de la nuanțele clasice de lemn – pin, stejar, cireș, mahon, wenge  – până la culori în trend – roz, bleu, mov trecând prin albastru închis, gri sau corai –  Spor Villa Yacht vine cu un mesaj nou către segmentul DIY.

Pentru designeri și pentru consumatorii pasionați de amenajări, lemnul a redevenit din ce în ce mai important în decorarea locuinței, a spațiilor de lucru ori a grădinii. De asemenea, casele de lemn noi sau recondiționate, terasele, chioșcurile șic, sunt preferate de tot mai mulți români. Policolor, prin brandul său premium Spor a lucrat la această nouă rețetă de lac pentru a veni în întâmpinarea clienților săi, care de acum își pot colora orice suport de lemn într-o varietate largă de nuanțe. Lacul pe bază de apă este rezistent, de aceea oferim protecția de 10 ani”, declară Camelia Dragomirescu, marketing manager Policolor S.A.

Pe lista beneficiilor funcționale ale produsului se mai numără ușurința în aplicare, uscarea rapidă, în numai 30 de minute, și lipsa mirosului.

Noul Spor Villa Yacht se diluează cu apă și are o putere mare de acoperire, de 8 până la 11 m²/litru/ strat. Pentru un rezultat optim se recomandă ca lacul să fie aplicat în două straturi.

Pentru o finisare colorată, alta decât cele predefinite, lacul incolor pe bază de apă se poate nuanța  computerizat cu Policolor sistem de colorare, cu ajutorul cartelei de nuanțare lacuri pe bază de apă.

Spor Villa Yacht lac lucios 3 în 1 pe bază de apă este disponibil în ambalaje de 0,75 l și 2,5 l.

Produsul va fi distribuit în magazinele specializate din comerțul tradițional, în unitățile Policolor și în marile rețele de bricolaj.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.
Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol – în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *