Policolor lansează Mobile App Policolor varianta 2.0 a aplicației care te ajută să fii designer pentru locuința ta

Policolor lansează ”Mobile App Policolor” varianta 2.0, aplicația mobilă care oferă acces la cele mai recente colecții de culori pentru interior și exterior.

mobile-app-policolor2-jpgUtilizatorii care își doresc reamenajarea locuinței pot alege din cele 12.000 de nuanțe disponibile, printre care și roz cuarț sau albastru serenity, culorile anului 2016.

”Mobile App Policolor” e consacrată deja ca un consilier virtual în alegerea combinațiilor de nuanțe și se adresează utilizatorilor finali, însă poate fi totodată un ajutor de nădejde pentru profesioniști, pe care îi sprijină în  explorarea lumii culorilor.  Aplicația poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone sau tabletă echipate cu Android sau iOS și este disponibilă gratuit în Google Play pentru sistemul de operare Android și în Apple Store pentru echipamentele Apple/IOS.

Utilizatorii își pot vedea locuința reamenajată în diferite culori înainte de a alege nuanța vopselei

Mecanismul este cât se poate de simplu și ușor de deslușit chiar și de persoanele amatoare în utilizarea gadget-urilor. Utilizatorul trebuie să facă o fotografie camerei sau casei pe care vrea să o redecoreze, apoi să-și aleagă din biblioteca de culori una din cele peste 12.000 de nuanțe disponibile. Selectează zona pe care o dorește schimbată, iar simularea este extrem de realistă – își vede camera sau casa în noile culori”,  explică Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

Cei care vor să se consulte cu prietenii cu privire la schimbarea de culoare din casă, au posibilitatea să distribuie în spațiul virtual – pe Facebook sau prin e-mail simularea.

Cel mai mare beneficiu al clienților este că își pot vedea propria cameră redecorată în diverse variante înainte de a cumpăra vopseaua, și, mai ales, înainte de a o aplica pe perete. Aplicația folosește o tehnologie de ultimă oră pentru a simula culoarea aleasă în jurul obiectelor, ușilor, ferestrelor, păstrând umbrele și luminozitatea pentru a reproduce cât mai bine nuanța aleasă și efectul final.

Aplicația include și o hartă cu cele mai apropiate magazine care dispun de centre de colorare Policolor. Trebuie doar pornit GPS-ul, ales magazinul, iar utilizatorul va fi ghidat până acolo.

Policolor, producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, oferă soluţii şi produse pentru decorarea şi finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur și Silverpol – în cadrul Policolor Automotive și produse destinate acoperirilor industriale cu arie largă de aplicabilitate, aflate în cadrul Policolor Industrial Coatings.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *