Una dintre cele mai performante mașini de tuns iarba din lume, Modelul RM 253, produs de STIHL, este prezentă și pe piața din România

Modelul RM 253 este produs de STIHL special pentru îngrijirea suprafețelor de gazon de până la 1800 metri pătrați. Este un utilaj semiprofesional care poate fi folosit deopotrivă de peisagiști și firme de întreținere a spațiilor verzi, dar și de către persoane private. Dotată cu un motor pe benzină RM 253 are o lățime de tăiere de 51 cm și o înălțime cu șapte trepte reglabile între 25 și 75 mm. Sacul colector are 55 de litri cu indicator de umplere.

stihl

Unul dintre marile avantaje ale utilajului este faptul că se deplasează singur în momenul funcționării, astfel că nu trebuie împins de utilizator, ci doar ghidonat. Funcția este extrem de utilă mai ales când vorbim de suprafețe mari, cu denivelări sau pante. Motorul de 3 CP este extrem de eficient și are la bază tehnologia Ready Start, care permite pornirea in orice condiții, fără probleme și fără a face setări sau ajustări suplimentare.

Gama de mașini de tuns iarbă STIHL pentru suprafețe între 1200 și 1800 de metri pătrați conține 10 utilaje cu caracteristici tehnice diverse, în funcție de lucările de întreținere care trebuie realizate.

Inginierii de la STIHL a dezvoltat pe lângă mașinile de tuns iarbă cu motor pe benzină și modele electrice sau cu acumulator, ultimele fiind la mare căutare în ultima perioadă mai ales pentru zone rezidențiale. Astfel, utilizatorul final poate opta pentru varianta cea mai potrivită lucrărilor de întreținere pe care le realizează. Consultanții din cele peste 400 de magazine STIHL din țară îi pot îndruma pe beneficiari să aleagă varianta optimă de utilaj pentru întreținerea spațiilor verzi.

STIHL

Cifrele oficiale  comunicate de companie  arată o creștere a business-ului mondial  de 16.5%, în 2020, atingând 4.58 miliarde de euro. Produsele STIHL pot fi achiziționate doar din rețeaua de magazine autorizate, care la nivel mondial sunt administrate de nu mai puțin de 53.000 de dealeri.  STIHL România este o companie deținută 100% de firma mamă și a fost înființată în 1997. Compania mamă a fost înființată în 1926 de Andreas Stihl.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Una dintre cele mai performante mașini de tuns iarba din lume, Modelul RM 253, produs de STIHL, este prezentă și pe piața din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.