Lindab România, 20 de ani de la construirea primei hale metalice în România

Lindab marchează anul 2016 ca fiind aniversarea a 20 de ani de la construirea primei hale metalice în România.

LindabSecretele companiei Lindab în România sunt calitatea produselor, consultanţă specializată, soluţiile complete 100% personalizate, seriozitatea, experienţă echipei şi desigur, partenerii.

Succesul ar fi imposibil fără sprijinul partenerilor şi clienţilor care şi-au dezvoltat afacerile bazându-se pe soluţiile oferite de Lindab, atât pentru construcţia de clădiri simple bazate pe structuri cu greutate proprie redusă precum depozite, cât şi pentru clădiri mai complexe.

Tipologiile de business pentru care Lindab a livrat hale metalice în România sunt distribuite astfel: spaţii de depozitare 35%, spaţii de producţie 20%, depozite agricole/ferme 10%, spaţii sportive 10% şi alte destinaţii 25%.

Povestea segmentului de hale metalice a companiei Lindab în România începe în anul 1996 alături de primul partener şi primul client care au acordat încredere companiei încă din prima azi.

În 1996, se foloseau închiderile clasice cu zidărie şi betoane, iar soluţia oferită de Lindab a fost o noutate pe piaţă, nu mai întâlnisem structuri asemănătoare, era vorba despre ceva „revoluţionar”. La alegerea soluţiei Lindab au contat toate avantajele oferite de companie: ritm rapid de execuţie, independenţa faţă de condiţii meteo (construcţia se putearealiza şi pe vreme de iarnă), aspect arhitectural modern, spaţii interioare mari fără obstacole (stâlpi intermediari) şi nu în ultimul rând un preţ atractiv, competitiv”, îşi aminteşte dl. Ing. Domokos Iosif (S.C. CONSTRUCŢII CONICO S.R.L., partener Lindab).

Compania estimează o stagnare a pieţei construcţiilor de hale metalice în perioada imediat următoare urmând ca începând cu jumătatea anului 2017 să se înregistreze o creştere relativ mică dar constantă a pieţei.

Câteva dintre proiectele asemănătoare dezvoltate de Lindab în decursul anilor sunt: Optimedia, Teatrul Naţional de Operetă, Aula Politehnică, Terra România, Volvo, Brâu Union România, Dacia, Bergerat Monnoyeur, Cluj Arena, etc.

Prezentă în România din 1994, compania dezvoltă produse şi soluţii complete pentru construcţii. Cu sediul în Ştefăneştii de Jos, Ilfov şi punct de lucru în Cluj, compania numără în prezent 95 de angajaţi şi a încheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro. Compania este parte a concernului internaţional Lindab Group, cu puncte de lucru în 31 de ţări şi un număr de 4.300 de angajaţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Lindab România, 20 de ani de la construirea primei hale metalice în România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.