Kärcher România a inaugurat o nouă reprezentanță în București Militari Shopping

Kärcher, lider mondial în tehnologia de curățare inaugurează cea de-a șaptea reprezentanță din țară. Noul Kärcher Center este situat în Militari Shopping din Bulevardul Iuliu Maniu 560A, București.

Kärcher

Aici vor fi listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic cât și profesionale. În categoria aparatelor de uz casnic clienții vor putea găsi aparate de curățat cu presiune, mult apreciatele aspiratoare umed-uscate multifuncționale, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curățat cu aburi, aparate electrice de curățat podeaua, produse destinate curățarii și întreținerii grădinilor cât și o varietate de detergenți și accesorii. Din categoria aparatelor profesionale, sunt prezente următoarele categorii: mașini de măturat, aspiratoare profesionale, mașini de frecat – aspirat.

Această investiție este parte din planul nostru de creștere accelerată care vizează o dublare a cifrei de afaceri în următorii cinci ani. Deși produsele Kärcher au acoperire națională prin marile rețele de retail și prin rețeaua de dealeri autorizați, Kärcher Centers oferă în plus clienților experiența 360 de grade a universului Kärcher, prezentând peste 500 de articole și asigurând consultanță tehnică în probleme de curățare din orice domeniu, consiliere personală în decizia de cumpărare, demonstrații de produs, servicii de închirirere aparate și extragaranție. Acesta este locul unde putem face demonstrația misiunii noastre: Kärcher are soluția pentru orice sarcină de curățare din orice domeniu”, a declarat Monica Iavorschi, Director General Kärcher România.   

În ultimii cinci ani, business-ul s-a dublat iar în 2020 am înregistrat o cifră de afaceri de 23 milioane de euro, având o creștere de 17% față de anul anterior.

Kärcher

Producătorul este lider mondial în domeniul tehnologiei de curăţare, furnizȃnd o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic cât și din cel profesional. Compania Karcher a fost înființată în 1935, în Germania de către pasionatul inventator Alfred Kärcher. Kärcher este prezent în 70 de țări, are peste 13.000 de angajați, 24 de puncte de producție și logistică și a înregistrat în 2020, la nivel global, o cifră de afaceri de 2.7 miliarde de euro.

Producătorul este prezent în România din 2008, are aproximativ 100 angajaţi, 7 reprezentanțe Karcher Center, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *