Hünnebeck Romania, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, eșafodaj și schele, estimează că va încheia 2020 cu un business de cca. 20 de milioane de euro

Hünnebeck România, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, eșafodaj și schele, mizează și în acest an pe menținerea creșterii înregistrate în ultimii ani, estimând că va încheia 2020 cu un business de cca. 20 de milioane de euro.

Hünnebeck

În România, compania deține trei divizii distincte pe segmentul de furnizare de sisteme de cofraje, eșafotaje și schele, servicii industriale și un share service center. Peste 50% din business-ul companiei va fi realizat, în acest an, din furnizarea de sisteme de cofraje, eșafotaj și schele, această divizie fiind cu precădere susținută de proiectele  de infrastructură.

Business în creștere în prima jumătate a anului pentru divizia de cofraje

În ceea ce privește business-ul divizie de cofraje Hünnebeck România în prima jumătate a anului în curs, acesta a raportat un avans cu peste 10% comparativ cu perioada similară a anului 2019.

Primul semestru din 2020 a fost marcat de izbucnirea pandemiei generate de COVID-19, o situație cu totul nouă atât pentru business-ul nostru, cât și pentru întreaga piață de profil. Aceasta a generat, în primă fază, incertitudine și teamă de necunoscut în rândul unora dintre clienți. Cu toate acestea, în prima parte a pandemiei, proiectele rezidențiale au evoluat în ritmul susținut pe care îl preconizam, pentru ca ulterior să observăm o creștere și pe zona de infrastructură”, a declarat Mircea Georgescu, Managing Director Hünnebeck România.

Potrivit afirmațiilor sale, situația actuală a impus și adaptări interne ale procedurilor și fluxurilor de lucru pentru a preveni infectarea angajaților și a partenerilor cu noul virus COVID-19. Astfel, în prima jumătate a anului, compania a fost nevoită să implementeze măsuri de prevenție precum home-office pentru personalul TESA, lucrul în schimburi pentru angajații din depozit și din departamentele de reparații și curățare, dezinfectarea periodică a spațiilor de lucru, adaptarea fluxului de documente pentru a asigura o interacțiune cât mai mică cu orice vizitator.

40% din business-ul diviziei de cofraje, susținut de proiecte  de infrastructură

Raportat la evoluția pentru anul în curs, divizia de cofraje Hünnebeck România mizează pe un avans cu 15% a business-ului, dar și a profitabilității, astfel încât în 2021 să fie atins un nivel dublu al cifrei de afaceri față de 2016.

Ținând cont de evoluția pieței, de proiectele aflate în dezvoltare, dar și de discuțiile cu actualii clienți, mizăm pe o evoluție pozitivă a nișei pe care activăm, eventual pe o încetinire a zonei rezidențiale, lucru ce va fi compensat de segmentul de infrastructură, afalat pe o curbă ascendentă. Suntem însă conștienți că va fi nevoie de un efort suplimentar pentru a susține creșterea business-ului în contextul crizei generate de COVID-19”, a mai spus Mircea Georgescu.

Potrivit reprezentantului Hünnebeck România, anul acesta cca. 40% din afacerile companiei vor fi realizate prin închirierea și vânzarea de echipamente către proiectele  de infrastructură, unde se poate observa un avans puternic în ultima perioadă.

Estimăm creșterea ponderii proiectelor de infrastructură pe baza lucrărilor deja începute precum centura ocolitoare a Municipiului Bacău, Drumul Expres Craiova – Pitești, Autostrada Transilvania, Autostrada Pitești – Sibiu, Pasajul Ciurel din București, dar și bazându-ne pe cele care urmează să înceapă, cum ar fi autostrada Centura București sau Podul peste Dunăre de la Brăila”, a subliniat Mircea Georgescu.

Hünnebeck

Hünnebeck România este parte a companiei germane Hünnebeck, una dintre mărcile de tradiție din portofoliul grupului american BrandSafway. Hünnebeck, cu sediul în Europa, a luat naștere în urmă cu peste 90 de ani, în 1929, și este unul dintre principalii furnizori europeni de echipamente de cofraj, schele și sisteme de siguranță caracterizate de o calitate înaltă, flexibilitate și rentabilitate. Hünnebeck oferă, de asemenea, o gamă largă de servicii destinate proiectelor, variind de la inginerie, logistică de șantier, servicii de curățenie și reparații, instruire a utilizatorilor și servicii de cofraj până la dezvoltarea completă a proiectului. Hünnebeck este parte a diviziei de cofraj din cadrul BrandSafway, divizie ce include și SGB (Orientul Mijlociu / Asia) și Aluma Systems (America de Nord și America Latină).

În România, Hünnebeck deține două sedii și depozite în București – Rudeni și în apropiere de Cluj-Napoca – Căpușu Mare, în cadrul cărora activează cca. 80 de angajați.

BrandSafway cu sediul central în Kennesaw, GA, SUA, este furnizor principal de servicii de specialitate pentru piețele internaționale de energie, de industrie și pentru piețele de infrastructură din întreaga lume. Gama extinsă de servicii include schele și echipamente de acces, servicii de protecție împotriva coroziunii, servicii de anvelopare și vopsire, de izolare, ignifugare, materiale refractare, servicii mecanice, inginerie, sisteme de cofrare și eșafodaj.  Ca parte a prezenței sale globale, BrandSafway servește peste 32.000 de clienți din întreaga lume printr-o rețea strânsă de peste 38.000 de angajați în 350 de locații din 30 de țări.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Hünnebeck Romania, unul dintre principalii furnizori locali de sisteme de cofraje, eșafodaj și schele, estimează că va încheia 2020 cu un business de cca. 20 de milioane de euro
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.