Hitachi devine HiKOKI, un nou brand puternic și cu experiență

Producătorul japonez de scule electrice Hitachi Koki înlocuiește numele brandului cu HiKOKI, începând cu octombrie 2018, subliniind viziunea pentru tehnologie și leadershipul de calitate.

hikokiKoki este cuvântul japonez pentru mașinile industriale, iar prefixul „Hi” reprezintă viziunea tehnologică și conducerea de calitate a noului brand.

Investitorul financiar KKR a cumparat toate acțiunile de la compania mamă Hitachi Ltd, în primăvara lui 2017. Aceasta marchează începutul unei noi ere care ne deschide noi oportunități pentru care suntem foarte bine pregătiți’’, spune domnul Yasushi Fukui, Director General la Koki Holdings Europe GmbH.

Noua companie și-a stabilit obiective ambițioase: speră să-și mărească veniturile până la 2,7 miliarde USD până în 2020.

Domnul Yasushi Fukui subliniază că firma va continua să folosească deceniile de experiență în dezvoltarea și producerea de scule electrice pentru utilizatorii profesioniști.

HiKOKI susține calitatea, performanța și inovația pe care utilizatorii produselor noastre o asteaptă de la noi. Niciuna dintre acestea nu se va schimba, din contră, se vor dezvolta„, a adaugat el.

HiKOKI va urma pașii Hitachi în Europa și, de asemenea, va răspunde cerințelor și nevoilor diferite ale piețelor de unelte electrice europene. Împreună cu KKR, HiKOKI se concentrează asupra creșterii și dorește să ofere companiei noi oportunități și libertăți pentru a atinge acest obiectiv.

Dealerii noștri europeni și, în special, utilizatorii europeni vor beneficia de această strategie. Pentru a ne dezvolta, trebuie să creăm produse interesante cu valoare certă pentru clienții noștri – și aceasta este exact la ceea ce lucrăm„, explică directorul general.

În Romania, marca Hitachi este prezentă din anul 2007 prin intermediul companiei Hitachi Power Tools Romania SRL. Compania importă aproximativ 85% din gama de produse Hitachi, concentrându-se în principal către sectorul profesional. Aceasta a înregistrat o cifră de afaceri în 2017 de aproximativ 4,5 mil euro, în creștere cu 10% fața de anul precedent.

Hitachi devine HiKOKI

Hitachi Koki Co., Ltd. începe noul capitol din istoria sa. Compania a fost achiziționată de holding-ul American KKR în primăvara anului 2017. În iunie 2018, numele companiei va fi schimbat în Koki Holding Co., Ltd, iar în octombrie 2018, toate echipamentele electrice de la Hitachi Koki vor fi oferite sub numele de marcă HiKOKI.

Hitachi Koki Co. Ltd., cu sediul în Tokyo, Japonia, este un producător de vârf al echipamentelor electrice pentru utilizatorii profesioniști. Compania oferă o gamă largă de echipamente profesionale pentru aproape orice sector industrial, precum și o selecție completă de accesorii. Acestea includ ciocane demolatoare si rotopercutoare, dălți, masini cu acumulator, polizoare unghiulare, mașini de debitat, frezare și unelte specializate pentru prelucrarea lemnului, a betonului și a oțelului. Hitachi Koki a generat venituri anuale de aproximativ 1,8 miliarde USD în ultimul an fiscal, cu aproximativ 6.500 de angajați.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *