Henkel România lansează campania „Moment îţi dă puterea de a munci bine!”

Henkel România anunţă lansarea campaniei  „Moment îţi  puterea de a munci bine!”, desfăşurată la nivel naţional, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2015, la care participă toate produsele Moment.

Mecanismul promoţiei

„Achiziţionezi produse Moment de minimum 50 de lei, înscrii bonul pe www.moment.com.ro/ro/promoţii/promo.html şi poţi câştiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.”

Moment_140x105mm-1Moment te ajută lipeşti cel mai bine orice, oricând. Cu produsele Moment poţi repara singur lucrurile dragi sau poţi monta obiecte fără fie nevoie de găuri. Cureaua ruptă poate fi lipită perfect cu Moment Super Glue. Dacă ai planuri de amenajare a locuinţei, profită de garanţia rezultatelor excepţionale cu Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie şi Faianţă sau Moment Glet. Lipeşte plăcile de parchet cu Moment Parquet şi bucurăte de ambianţa plăcută din căminul tău!

Moment este marca umbrelă pentru adezivi foarte puternici, care se aplică uşor, eliminând necesitatea fixărilor mecanice. Produsele Moment sunt dezvoltate pentru nevoile utilizatorilor profesionişti sau amatori oferind durabilitate maximă, rezistenţă la temperaturi extreme şi lipire instantanee.

Află cum Moment îţi poate oferi cele mai bune soluţii pentru orice îţi propui amenajezi sau decorezi dar şi regulamentul promoţiei Moment pe www.lipesteorice.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *