Grundfos: Jumătate dintre românii care locuiesc la casă consideră că au prea puține băi

38% dintre românii care locuiesc la casă își propun ca anul acesta să renoveze baia sau bucătăria sau să adauge noi dependințe locuinței lor, potrivit unui studiu comandat de Grundfos.

solofit1Mai mult, 57% dintre aceștia declară că numărul de băi din casă este prea mic în comparație cu numărul de membri ai familiei. Majoritatea celor care și-au exprimat intenția de a face lucrări de amenajare și-ar cumpăra o pompă de evacuare pentru a putea folosi subsolul clădirii pe care o dețin.

Grundfos, liderul mondial în materie de pompe de circulație, a lansat recent gama de produse Sololift 2 destinate evacuării apei uzate din spațiile de locuit și își propune să le ofere românilor o alternativă economică pentru a folosi spațiul deja existent din interiorul casei lor.

Datorită noii game lansate de Grundfos, românii își pot amenaja o nouă baie în subsolul casei, folosind o soluție de ridicare de dimensiuni mici. Timpul de montaj este redus, iar reparațiile imediate pot fi efectuate chiar de către proprietarul imobilului, doar cu ajutorul unei șurubelnițe.

Produsul se adresează atât instalatorilor, care montează instalații sanitare, cât și proprietarilor de case care efectuează lucrări de amenjare și renovare în regie proprie.

Gama de produse Sololift 2 este disponibilă începând din luna mai în rețeaua de distribuitori autorizați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Grundfos: Jumătate dintre românii care locuiesc la casă consideră că au prea puține băi

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.