Green Project susține producția românească de ghivece de teracotă prin intermediul parteneriatului strategic cu Antico Mestiere

Compania ieșeană Green Project a devenit unul dintre partenerii principali ai producătorului de ghivece de teracotă Antico Mestiere, începând cu luna iunie 2019, susținând promovarea produselor românești, realizate cu ajutorul forței de muncă românești.

Parteneriatul strategic dintre Green Project și Antico Mestiere are la bază activitatea de distribuție în România, susținută de întreg pachetul de servicii de merchandising, marketing și publicitate pe care îl presupune distribuția în retail.

Rețeaua de distribuție administrată de Green Project, companie care activează încă din 2003 în domeniul distribuției de produse pentru grădinărit și home&deco și al producției de substraturi, fertilizatori și tratamente naturale pentru plante de interior și exterior, însumează peste 250 de puncte de vânzare offline, dar și online, venind în ajutorul clienților cu soluții de la peste 25 de branduri de top din domeniul grădinăritului din întreagă Europă și nu numai.

Antico Mestiere activează în domeniul producției de ghivece

Portofoliul de produse din teracotă marca Antico Mestiere cuprinde produse de calitate sinter cele mai diverse, pentru cele mai pretențioase viziuni: teracotă pentru interior, teracotă pentru exterior, în stiluri inspirate din Toscana, tărâmul magic al ghivecelor de teracotă.

Garanția Antico Mestiere: fiecare produs respectă mediul înconjurător și se apropie semnificativ de acesta prin însăși materia primă, modul de prelucrare al acesteia și modul de integrare al acestora înapoi în natură.

Antico Mestiere este marca înregistrată a Garden Services Italia, producători de articole din teracotă încă din 1992 cu două fabrici de producție, una în Italia și una în România, chiar în inima țării, la Sighișoara, filiala care a luat naștere în 2006, cu management 100% românesc.

„Rotunde, pătrate, dreptunghiulare, cu tăviță sau fără, pentru mușcate sau pentru palmieri, în stil rustic sau industrial, vasele de teracotă reprezintă o alegere pasională în ceea ce privește designul exterior, proiectele de artă peisageră sau pur și simplu, în amenajările de tip hobby. Ghivecele, jardinierele, butoaiele, amforele și statuetele sunt piesele de rezistență a unei amenajări “la vita e bella””, a declarat Danilo Bruni, Director General Antico Mestiere.

 

Green Project își completează, astfel, portofoliul de brand-uri pe care il reprezintă

Cele două companii – Green Project și Antico Mestiere – s-au tot “curtat” încă din 2017, ambele participând la targul internațional MyPlant & Garden, la Milano (Green Project ca buyer, iar Garden Services Anticomestiere ca expozant), pentru ca apoi să se întâlnească din nou, în 2018, la Expo Flowers & Garden la Romexpo București, iar în 2019 să demareze parteneriatul.

“Este absolut lăudabilă evoluția Antico Mestiere în România, care, de-a lungul a peste 26 de ani a reușit să producă pe pământ românesc, din materie primă românească, cu forță de muncă românească și în condițiile pe care toți le cunoaștem și să facă export cu aceste produse “Made în România” în Italia.

Unul dintre obiectivele parteneriatului nostru este de a prezența produsele din teracotă și publicului român și de a le explica beneficiile utilizării lor atât în grădina de exterior cât și cea de interior”, a declarat Ion Waszkiewicz Filioreanu, director general Green Project.

www.gradinar.ro// tel. 0788.244.850 // e-mail: office@gradinar.ro

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Producatori » Green Project susține producția românească de ghivece de teracotă prin intermediul parteneriatului strategic cu Antico Mestiere

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.