Gealan devine Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Gealan, lider pe piața locală de profile din PVC pentru ferestre şi uși, primeşte titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, ca semn de recunoaştere a calității produselor şi serviciilor oferite, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Elisabeta.

Gealan_ceremonie Palatul ElisabetaTitlul de Furnizor al Casei Regale este ȋnmânat domnului Aurel Vlaicu, COO Gealan România, de către Alteța Sa Regală Principesa Margareta.

Colaborarea dintre Gealan şi Casa Regală a României a început în 2014, când compania a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, prin furnizarea de ferestre şi uşi pentru renovarea a două clădiri aflate pe Domeniul Regal de la Săvârșin, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial.

Aprecierea serviciilor și alegerea produselor noastre de către Altețele Sale Regale ne onorează şi în același timp ne motivează să livrăm la cele mai înalte standarde, așa cum o facem de aproape două decenii. Suntem mândri că două clădiri încărcate de istorie și-au păstrat eleganța și au redevenit funcționale datorită celor mai moderne inovații ale ferestrelor Futura. Totodată, ne propunem să păstrăm tradiția şi să oferim ȋn continuare Casei Regale a României soluții complete pentru rezultate remarcabile şi durabile”, a declarat Aurel Vlaicu, COO Gealan România.

Casa Majestății Sale Regelui a ales să folosească cea mai nouă gamă de ferestre Futura pentru renovarea Casei Musafirilor şi Casei Intendentului. Specialiştii Gealan au realizat ȋn premieră ferestre cu îmbinarea profilelor la unghi de 90 de grade și cașerarea cu decor lemn în nuanță de nuc pe întreaga suprafață a profilului, inclusiv pe interior, pentru a menține aspectul ferestrelor tradiționale.

Prin proiectul desfăşurat pe Domeniul Regal de la Săvârşin, compania Gealan a demonstrat încă o dată faptul că poate respecta şi cele mai exigente cerințe, folosind produse ce ȋmbină ultimele tehnologii cu neovia estetică. Acestea reușesc să păstreze înfățișarea autentică a fațadelor, fiind soluția ideală pentru renovarea clădirilor monument istoric.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *