Gama de unelte pentru săpat Fiskars Xact a câștigat Premiul Best of the Best Red Dot 2014

Fiskars a câştigat încă o dată cea mai înaltă distincţie acordată de competiţia de renume internaţional Red Dot cu Premiul Best of the Best 2014 pentru gama de unelte pentru săpat Fiskars Xact. Fiskars Xact s-a remarcat dintre aproape 5.000 de alte produse din 53 de ţări prin calitatea şi forma inovatoare, plasând compania Fiskars în fruntea designului de produs la nivel internaţional.

Gama XactCalitatea Fiskars a convins, de asemenea, grupul de experţi format din 40 de membri să acorde două premii Red Dot pentru produse noi: categoria Design de Produs 2014 cu foarfeca pentru ramuri groase şi foarfeca pentru gardu viu cu mânere telescopice SmartFit şi soluţia de grădinărit interior, Fiskars KitchenGarden.

„În anul în care sărbătorim cea de-a 365-a aniversare, suntem încă o dată foarte onoraţi să primim cea mai înaltă distincţie Red Dot pentru produsele noastre. Acest succes demonstrează că Fiskars are cei mai talentaţi designeri şi astfel putem crea, de fiecare dată, produse emblematice apreciate de toată lumea,” a declarat Christina Jensen, Director Marketing, Fiskars Garden EMEA.

Înfiinţată în anul 1649, ca turnătorie, într-un mic sat finlandez, Fiskars a devenit unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de produse de larg consum pentru locuinţă, grădină şi activităţi în aer liber. Disponibile în peste 60 de ţări, produsele Fiskars rezolvă problemele de zi cu zi, făcând proiectele cotidiene de acasă mai uşoare şi relaxarea mai plăcută, datorită uneltelor performante şi designului deosebit. Fiskars este cotată la bursa NASDAQ OMX din Helsinki, iar vânzările nete ale companiei s-au ridicat la 799 milioane de euro în 2013. Mărcile internaţionale principale ale Grupului sunt Fiskars, Iittala şi Gerber.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *